Nem állt le az Iszlám Állam nevű terrorszervezet, arra buzdítja egyes tagjait, hogy direkt fertőzzenek a koronavírussal – mondta Földi László biztonságpolitikai szakértő csütörtök reggel a Kossuth rádió Jó Reggelt, Magyarország! című műsorában.

Közmédia: szándékosan fertőzhetnek a vírussal a terroristák
Fotó: Médiaklikk

Hangsúlyozta, az európai biztonsági rendszerek békeidőben – tehát nem járványhelyzetben – is csak rendkívül nehezen tudtak megbirkózni a nagy tömegben érkező, azonosítatlan illegális migránsok jelentette terrorveszéllyel.

A mostani helyzet azért is más, mint a korábbiak, mert

az Iszlám Állam már arra buzdítja híveit, hogy utazzanak nyugati államokba, és terjesszék a koronavírust

- közölte.

Eközben azok a nyugati országok, amelyek kezelhetnék a helyzetet, például azon civil szerveztek hajóinak feltartóztatásával, amelyek a migránsokat szállítják Európába, még mindig nem veszik figyelembe a saját alkotmányukat, és csak kevés energiát fordítanak az ilyen típusú védelemre – jelentette ki Földi László.

(MTI)

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Koncentráljunk például Földi László keresztény értékrendjére. Ez valószínűleg még KISZ-titkár korában gyökerezik. Vagy ha nem onnan ered, akkor az MSZMP alapszervezeti titkársága idejéből. Esetleg a múlt rendszerben a III/I-es csoportfőnökségen sertepertélésekor találta meg a keresztény értékrendjét. Úgy tudom, mindegyik poszt szigorú vallásosságot követelt meg. Vagy nem. Komolyan nem értem, némely embernek hogyan tud ennyire megvastagodni az orcáján a felhám úgy, hogy az nem szakad le pusztán önsúlyának köszönhetően. Ami még ennél is különösebb, az összes ilyen önellentmondásos tudatrepedés a fideszben köt ki. És még van ember, aki nem küldi el a bánatos picsába. Egészen csodálatos. Tehát amennyiben jól hüvelyezem, "nyírfácska" magvető gondolatait Soros György beszivárgott (a háta mögött az USA sompolyog) és ezentúl ő akarja megrendezni a Nemzeti Színházban, az ember tragédiája című darabot, majd pedig nyilvános keresztényüldözéseket fog szervezni, vidám esti keresztrefeszítésekkel színesítve. Anyám borogass!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
babp1982
Na megérkezett a maszk ploestibe idióta IQ nuku durbincs is megjelent-:))))
verőce21
@Aki Én: (19:09) Milyeneket találnak ki, te Félkegyelmű?
Giovanni Alba
@durbincs: halfarok ötperces memóriával. Megint lehagytál a listádról egybites :-D
Aki Én
@verőce IQ 21: na, erről beszélek...
Az már csak hab a tortán, hogy egy önálló gondolatod sincs.
Yoda69
@Csizmás Kond: Nem kell kutatonak lenni ahhoz hogy tudjad hogy vedekezz a virnyak ellen. Nem IQ kell hozza es jozan paraszti esz.
SystemError
Na itt napi kaja disznók, lakmározzatok:) Kifejezetten agyhalott buziknak kitalálva a köztől nektek! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.