Hatalmas indulatokat váltott ki, hogy a Hivatásos Labdarúgók Szervezete anyagilag is segíti a nehéz helyzetbe került focistákat. Érdemes azért a dolgok mögé is nézni: ugyanis nem csak az NB I.-ben vannak hivatásos labdarúgók, az alacsonyabb osztályokban, kevesebb pénzért focizó játékosok pedig még inkább megérzik, ha hirtelen lecsökkennek a bére. Elsősorban nekik segítene a szervezet. A sportközgazdász szerint az NB I.-ben is akadnak olyan labdarúgók, akik messze nem keresnek milliós összegeket - Szabados Gábor a Pénzcentrumnak kifejtette, nagyon változó, mennyi pénzt kap egy labdarúgó Magyarországon. Nagy a különbség játékos és játékos között Ha valaki például havi 150 ezer forint nettót keres, nyilván nem érti, hogy ha egy játékosnak 20 százalékkal csökkentik az iparágban amúgy kevésnek számító, 800 ezres bérét, akkor az miért sír. Ez egy érthető reakció, de mindenkinek a saját helyzetét kell nézni: a labdarúgóknak is lehetnek olyan pénzügyi kötelezettségeik, amik az eddig...

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
összehasonlítva a teljesítményükkel még így is túl vannak fizetve, persze nem Köteles lacához hasonlítva! =))
Gyütt Mönt
Nem zavarna bármennyit is keres, csak ne én szponzorálnám.
kissé felnőttem
akkor számold ki mennyit kap a legalacsonyabb nyugdijas meg a milliárdos nyugdijasok majd mennyit kapnak és mennyire fognak sirni mert nyugdij felső határ az nem kell???
nem fontos ??? pedig 15-50 ilyen elviheti az egész kasszát 10 év mulva ix összeg után én meg nem is adnák mert tele van zsózsóval , tartsa el önmagát,Ja a másik mivel itt sem mindenki orvos meg sztárügyvéd el lehet menni kamionosnak segédmunkásnak , Ja ki választotta ? akkor ne ríjon senki sem kényszeritette a labda mellé.Mások kinek panaszkodjanak ? és ki hallgat meg senki max a szomszéd macska.
lampa laz
Milyen szerencse, h mi a "jól meg lehet élni 47000 Ft-ból is" tudunk félre tenni, h ne dögöljünk éhen. Bezzeg ezek a lélegeztetőgéppel működő paszulyok a milliós fizetésükből sem tudnak tartalékolni. Szégyelljék magukat, h nem veszik észre, h mennyi mélyszegénységben élő kisgyerek van ebben az országban. Akiknek nem hogy okostelefonja lenne arra, h most a távoktatásban részt tudjon venni, de a napi betevő falatra sem futja nekik. Arról nem is beszélve, h sok helyen még internet hozzáférés sincs. Akkor hogy a jó qva életben van ezeknek pofája teljesítmény nélkül pénzt reklamálni. A celebvírus királyuk is azért nem segít a munkájukat elvesztőkön, mert ha nem dolgozik, akkor nem jár neki semmi.
csipetke
Milliós fizetéseket kapnak a falábúak,de ha mutatnának is érte valamit,nem szólnánk semmit.De bátran kijelenthetjük,hogy magyar foci nincs.Amit futball címén művelnek,és vesznek fel érte indokolatlanul nagy pénzeket,az nagyon szomorú.Nehogymár sajnáltassák magukat.Mindenkit sújt a járvány,ők miért maradnának ki belőle?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.