A lengyel bulvár tombol egyes kézzel vezérelt magyar médiatermékek Tusk-hamisítása miatt. A hvg.hu vette észre, hogy az egyik legnagyobb lengyel napilap, a Fakt csütörtöki száma magyar nyelvű kommentárral a címlapon jelent meg.

A magyar kormánymédiában több helyen is hamis fotó jelent meg Donald Tusk volt lengyel miniszterelnökről, az Európai Néppárt vezetőjéről annak az egyébként szintén nem alátámasztott állításnak a bizonyítására, hogy a politikus egy olyan családból származik, amely együttműködött a náci Németországgal. 

A lengyel lap válaszul címlapján üzent a magyar kormánynak:

Kérjenek bocsánatot Tusktól!

A főszerkesztő, Kasia Kozlowska cikke a „Barátainknak, magyaroknak” címet kapta, és arról szól, hogy hazugságokkal és manipulált fotókkal igyekeznek lejáratni egy bizonyos értékek mellett kiálló politikust. És ellenszenvet akarnak kelteni iránta a magyar, és talán nem csak a magyar társadalom körében.

Kedves magyar kollégák a Pestisrácok.hu-nál és az Origo.hu-nál! Ha a lengyel–magyar barátság továbbra is értéket jelent számukra, kérjenek bocsánatot a Donald Tusk családjáról írt hazugságokért. És azonnal távolítsák el ezeket a cikkeket az oldalaikról

- üzente a magyar kormánylapoknak a lengyel újságíró.

Fotót hamisított a magyar kormánymédia, magyarul üzent nekik egy lengyel napilap
Fotó: fakt.pl

A magyar kormánymédiát az bőszítette fel, hogy Donald Tusk néppárti vezető a Spiegelnek adott interjújában azt mondta, a nácik főjogásza is büszke lenne Orbán Viktorra.

Orbán Viktor a menekültválság kezdete óta vészhelyzeti eszközökkel kormányoz, az emberek félelmét pedig – legyen szó a migrációról, vagy a vírusról – a saját hatalma kiépítésére használja

- fejtegette Tusk a német lapnak.

(hvg.hu)

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@csak úgy...: A Füstös Viktor miért nem felel a komcsi Vater-jáért? Azért mert ő is az volt,azért az ne zavarja őt!
Már látta a fél ország az akkor igazolványát is a neten!A liberális ugatásait is,de megtért a Ficktorka! Hová is???
olivetti
@durbincs: Dugatod még magad, debil?
A kutyákról már leszoktál?
Igaz, hogy beléd szorult a borosüveg alulról, vén buzera?
SystemError
@olivetti: A szopórém korszakára gondolsz? Pacsker, fecske, aláfekszik. Igen ez ő :) Azóta autókat kúr már, ő az autórém is. Nem láttad, ahogy megdugták Hadházy autóját?:) Nem elég, hogy kezet kell mosni, ki tudja egyes autókon mi lehet reggelre..
human
Emlékeztek még arra propaganda fakenews-ra, amiben az aktuális ellenség Galló Istvánné, a Pedagógus Szakszervezet vezetőjének apjáról terjesztette a kormánymédia hogy véreskezű komcsi volt? Pusztán azért mert az apja neve hasonlított valami vérkomcsi pártkatonáéra az átkosból. Kiderült, hogy nem csak nem ugyanarról a személyről van szó, de még a nevük sem egyezik teljesen.
Orbán Viktor csahos kutyái a legsötétebb pártidőket hozzták vissza a médiában.
kokopelli
Az Orbán-papától nem esett messze a junior,holott a gyökerek nem szoktak esni,hanem csak rohadni!?
@olivetti: A "qurbincs a "csikarit" rőföli! (;-))))))))))))))))))))))ez plágium!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.