A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc csak beszél, érdemi lépéseket azonban nem tesz a válság kezelésére - mondta Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője keddi sajtótájékoztatóján.

Forrás: ma.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

MakayZsolt
Az elmúlt éveket a buta politikai szerepjátszás jellemezte - az ellenzék attól ellenzék, hogy behúzza a kéziféket akkor is, amikor fejre áll tőle az ország. A kormánypártok pedig rendre fényesebbre akarják festeni az országot, mint amilyen.
kiwi
@MakayZsolt: buta politikai szerepjátszás jellemezte az _elmúlt éveket_? nem ez van mindenhol? nem csak erről szól a politika itthon, külföldön, az egész világon?

Mert én elolvashatok bármennyi újságcikket és megnézhetek bármennyi híradót, nem hallok és olvasok mást, mint ostoba, általános lózungokat, hogy ki, miért, hogyan hazudik, teszi tönkre az országot és maga a megtestesült sátán. Érvek, tettek, eredmények még véletlenül sem kerülnek nyilvánosságra. Vannak egyáltalán? Csinálnak a politikusok mást is azon kívül, hgy magukat fényezik, a másik oldalt meg szidják?
amon
Ha már a "csak beszélnek"-ről beszélünk, azt hiszem
egyiknek sincs mit a másik szemére hányni.
Ha teszi valamelyik, legalább na azok, akik
a szájkarate mesterségükkel váltak hirhedtté, és
mást se tesznek, csak hazugságokkal hülyítik a híveket.

Abban igaza van Kiwinek, hogy máshol is ez megy, de
ilyen szemét társaság mint a magyar politikusok, nem
sok leledzik a Földön.
Legalábbis nem tudok olyanról, hogy arra menjenek,
hogy saját országukat eladják, szétlopják, lenullázzák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.