A vendéglátóhelyek bezárásával több tízezer ember maradt munkahely nélkül. Mára a megélhetéssel együtt sokan a reményüket is elvesztették, hogy egyszer minden rendbe jön. Napról napra növekszik a feszültség és az elkeseredés.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Én is ezt halottam vendéglátós ismerőseimtől, akiket kb a második napon raktak ki, hogy lesz mitől félni a diktatúrának..
Zsopiale
És akkor mi lesz? Jön a NER-SSevik maffia a pribékeivel és külföldről behozott zsoldoshadsereggel és szétlöveti a seggeteket... De ha esetleg TELJES NEMZETI ELLENÁLLÁST HIRDETNÉTEK URAMBOCSÁ... azaz azt mondanátok: Mi a vendéglátások országos szinten lettünk ellehetetlenítve, nem tűrünk tovább! Felszólítjuk az összes elégedetlen, a kormányra haragos magyar, korra nemre hovatartozásra tekintet nélkül, hogy fogjuk össze és együtt népharag tengereként söpörjük el ezt a náci hazug hazaáruló rablógyilkos NER-SSevik maffia patkányfalkát..! Akkor nem pár tízezer ember menne ki, hanem több millió..!!! Ha közéjük lövet ez a náci hazaáruló elmebeteg hitlerparódia... azzal csak jobban bevadítja a tömeget... csak jó tesz vele... Csak halkan és barátilag súgom... a szarbángeci maffiának felesleges bármit szólni már... pontosan tudjuk 10 év alatt, mennyire foglalkoznak követelésekkel, a valódi nép problémáival...
legott
Az orbán-kormány megint milliárdokat éget el propagandára (Goebbels, a nagy tanító, rulez), ahelyett, hogy segítene a bajbajutottaknak.
Nincs az az isten, hogy én valaha is a Fideszre szavazzak.
Sőt, ha polgárháború lesz... nos, lesz ott minden...
legott
Szerintem nem ismeritek a magyarok istenét, fideszesek.
(Istenen kívül mindenki csak "isten" - így kisbetűvel -, vágod, geci istentelen?)
legott
Ja, és nincs olyan, hogy magyarok istene.
Olyan van, hogy minden ország felett démonok vannak.
Akarsz bizonyítékot?
Ahhoz kérdezned, kérned kell.
Érdekel annyira ez a történet, hogy fel bírd tenni a jó kérdést?

Ez a világ el fog pusztulni.
Akarsz többet tudni róla?
/a végrehajtó/
legott
Csak vicceltem...
Nem, sajnos, nem :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.