A budapesti rendőrök elfogtak egy 27 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy nőket futtatott.

Az adatok szerint N. Adrienn 2019 decemberétől kezdődően bérelte azt az V. kerületi lakást, amelyben bordélyházat üzemeltetett. A budapesti nő különböző fantázianeveken regisztrált két 21, egy 19, egy 25 és egy 26 éves nőt egy szexuális szolgáltatást hirdető internetes oldalon, és az V. kerületi lakásba szervezte a légyottokat. A fiatal lányok a weboldalon fehérneműben pózoltak, valamint a hirdetésben azt is feltüntették, hogy milyen szexuális szolgáltatásokat vállalnak. Amikor az ügyfelek az interneten megadott telefonszámot felhívták, azt közvetlenül N. Adrienn vette fel és szervezte meg a találkozókat.

Az V. kerületi lakást N. Adrienn bérelte és annak a fenntartási költségeit is ő fizette, illetve minden prostituáltnak a szexuális szolgáltatásért kapott pénznek a felét, illetve azon felül napi 2 ezer forintot le kellett adniuk. N. Adriennt április 30-án este 21 óra 45 perckor V. kerületi lakásán fogták el, és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. N. Adrienn elfogásakor is bűnügyi felügyelet alatt állt, egy korábbi hasonló jellegű bűncselekmény elkövetése miatt.

A 27 éves nőnél kutatást tartottak a rendőrök, ahol lefoglalták azokat a mobiltelefonokat, amelyek a lányok nevéhez voltak megadva, illetve szexuális segédeszközöket is találtak a rendőrök. A kerületi nyomozók lefoglaltak még egy füzetet is, amelyben N. Adrienn pontos kimutatást vezetett a lakás költségeiről és arról is, hogy adott napon melyik prostituált mennyi pénzt keresett. A bérelt lakásban a mosókonyhában egy bőröndben a nyomozók több borítékot is találtak, amelyben a lányok „fizetései” voltak előkészítve.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága prostitúció elősegítése bűntette miatt indított eljárást a budapesti nő ellen, akit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Címlapkép: YouTube/PoliceHungary

(police.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A t.házban ülő maffia "kurvákra",mikor csap le a rend-őre?
nezelodo
Azért az figyelemreméltó, hogy minden bizonnyal pontosan fizetett a madám, nem azt mondta, hogy majd jövő januárban kapják egy negyedét...
Clavigo
@nezelodo: Csak valószínű,, elfeledkezett a zalkotmányos kőccségekről,,,így aztán be is bukott.
nezelodo
@Clavigo: Látod, nem tanultak a Mengyi (Hitehagyott) Roland esetéből!
Rockxy
a röndérek lecsapták a jányokat a madám kezérül.
Csizmás Kond
csak reménykedni merek, hogy az itt megjelenő hírdetéseket is ezek adták fel...vagyis hogy végre megszűnnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.