Két cég is van szállított Magyarországra olyan gyorsteszteket, amelyek alkalmatlanok a Covid-19 fertőzőttek kimutatására - áll a Direkt36 szombati cikkében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

surdilloFUJT
A Propeller mikor hasalt be az aljas hazug vadhajtásoknak???
RonaGyuri
S sajnos vannak – nem is kevesen -, akik eztet is beveszik

Ócska hazug szerecsen-mosdatás; Szájjártatóéknak tudniuk kellett – hisi közismert volt

Mottó:
Egykor:
„Aki eztet elhiszi szamarabb a lónál,”
manapság:
„Aki még eztet is beveszi az buta fityesz-birka”

A derék hvg.hu „Direkt36: Kína már letiltotta, de Magyarország addigra már bevásárolt a silányabb koronatesztekből ” címmel számol be ennek a vérlázító disznóságnak egy meglehetősen csekély igazságtartalmú narratívájáról.
Nos a dolog több ponton is sántít:
kezdjük azzal, hogy a derék oknyomozók valahogy megfeledkeztek egy alapvető tényről; arról, hogy ez az egész ami drága jó külgarázdánk irányítás alatt történt, olyannyira, hogy valójában kizárólagos jogosultsággal,
ami pedig a „több ország is arra panaszkodott, hogy pocsék minőségű árukat kaptak kínai cégektől” igencsak kifinomított állítás, lévén az olasz hatóságok már az első kínai segélyekről kénytelenek voltak megállapítani, hogy használhatatlanok a küldött eszközök!
S ki kell emelni, hogy mikor Szájjártatóék a légihídjukat elkezdték csúcsra járatni, akkor már nem csak a külföldi hírek, de a hazai tapasztalatok is igazolták a kínai termékek használhatatlanságát! =))
Ami pedig a cikk végén szereplő megválaszolatlan kérdéseket illeti nekem nagyon hiányzik egy evidens közülük: (na jó költői mert tudjuk rá a választ; az un. alkotmányos költségeknek semmi közük a termék használhatóságához, sőt!!)
Tessenek mondani miért kellett egy hónap arra, hogy az illetékes NER-társak tudatához eljusson, hogy amit behoznak az használhatatlan?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.