Elfogtak a rendőrök egy nőt, aki közösségi oldalán egészségügyi intézmények bezárásáról írt valótlan tényeket tartalmazó szöveget a koronavírus-járvánnyal összefüggésben – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

Elfogtak egy rémhírterjesztőt

A közlemény szerint az 52 éves aparhanti nő bejegyzése alkalmas arra, hogy az emberek nagyobb csoportjában zavart és nyugtalanságot keltsen és az ellátórendszerbe vetett közbizalmat megingassa.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság az egyik közintézmény feljelentése alapján indított eljárást. A nőt rémhírterjesztés megalapozott gyanúja miatt csütörtökön gyanúsítottként hallgatták ki.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Én azt gondoltam, hogy más nőről van szó!!!??
Pálinkás Pál
és a kormányszóvivő picával mi van??? ő nagyobb nyilvánosság előtt terjesztette a baromságotÍ??
peterkelemen
Miért megfelelően működik az egészségügyi rendszer??? NEM. Káosz van minden szinten.
peterkelemen
Magyarország egészségügyi rendszere a LEGUTOLSÓ! Európában! Szégyen és gyalázat, hogy hova rohasztotta le Orbán és bűnbandája a magyar egészségügyi rendszert. Orbán parancsára ezidáig több, mint 800 milliárdot herdáltak el sportlétesítményekre és ebben még nincs benne mennyi milliárdot dobtak ki az ablakon falábú focistákra. Európa: Egészségügyi Index országonként 2020 - Íme a lista >>> www.numbeo.com/health-care/rankings_by_country.jsp?title=2020®ion=150
tudode
Egy "új" fogalom az alattvalók rémisztgetésére:
.
Azt azért nem lehet szó nélkül, hogy ki is a nagymestere a félelemkeltésnek?
.
Azt írja az újság
.
--- Miért működik az orbáni félelemkeltés?
.
merce.hu/2018/07/25/miert-mukodik-az-...
.
""""Újabb részletes elemzést publikáltak félelem témakörben, a kutatók ezúttal Orbán beszédeit elemezték 1999-től kezdődően. A kormányfő beszédeiben 2004 óta jelentősen megnőtt a félelem- és szorongáskeltő kifejezések használata. A háború témakörére egyre nagyobb, a kormányzatra és gazdaságpolitikára viszont egyre kisebb hangsúlyt helyez beszédeiben a miniszterelnök.
.
Ebben persze semmi meglepő nincs (már csak azért sem, mert hasonló eredményeket már jóval korábban is publikáltak kutatók), noha fontos, hogy amit intuitíve érzékelünk a politikai történésekről, az adatokkal is kimutatható, igazolható legyen. A szerzők 41 Orbán-beszédet elemeztek: az évértékelőket, valamint a március 15-i és tusnádfürdői beszédeket. A főbb eredmények szerint Orbán 2014 óta erőteljes militáns hangnemre váltott, beszédeiben a migránsok, az EU, valamint az iszlám témájához egyre gyakrabban kapcsol háborús, katonai kifejezéseket. Továbbá egyre változatosabb szókinccsel próbálja előidézni az állampolgárokban az elesettség-, kilátástalanság- és félelem érzését. """ (...)
.
Ekladáns példa arra, hogy a migráncsoktól való félelemben már a bennszülötteket is migráncsoknak nézik, stb., stb.
.
---- Egyszer összefog a falu és agyonverik az idegent
civilhetes.net/egyszer-osszefog-a-falu-es-agyonverik-az-idegent
.
(...) """Mindössze annyi történt, hogy egy csoport pécsi egyetemista lovas túrán vett részt és átkeltek néhány dél-baranyai falun - írja a kolozsvaros.com. Ez nem is érne meg egy sort sem, hiszen na és akkor mi van?
Most az van, hogy a falvak lakói megrémültek. Frászt kaptak egy csoport fiataltól, mert migránsnak hitték őket. """ (...)
.
Tehát ki(k) a hungary rémhírterjesztők, azokkal szemben, akik az életüket mentik.
...
Zsopiale
Szép kártérítést is fog kapni, ha jó ügyvédje lesz, mivel ez nem rémhír, hanem az igazság volt az, amit terjesztett... De még szánalmasabb és röhejesebb a másik eset, ahol egy faszi azt híresztelte, hogy nincs is koronavírus. És akkor rémhír terjesztés miatt tartóztatták le... annyi értelmük nincs, hogy legalább egy helyes vádat osszanak ki rá, azaz ÁLHÍR terjesztés legfeljebb. Azonban bőven van a neten hivatkozás, amit bemutathat, ahol UGYANEZT ÁLLÍTJÁK, és ennyi a védelem sajnálom én ezeknek a forrásoknak hittem és ezt adtam tovább, ellenőrzésre nincs mód...
Persze a nőről az alapvetően hazug és VALÓBAN ÁLHÍRTERJESZTŐ szarbángeci csicska pribék MTI közlemény, információ tartalma nullára konvergál, mert nincs idézve pontosan miket írt (nyilván a lényegesek), nincs közölve hogy MIKOR irkált, mert kurvára nem mindegy... de még így is látható hogy a szokásos náci hazaáruló NER-SSEvik idiotizmus, amit MINT EDDIG MINDEN ALJAS PATKÁNYPRÓBÁLKOZÁSUKAT (hiszen mint az) be fognak bukni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.