Újabb több mint 6 milliárd forintot költ el az állampolgárok tájékoztatására a kormányzati kommunikációért felelős Miniszterelnöki Kabinetiroda – írta meg a G7. A Rogán Antal vezette tárca még április elején állapodott meg az állami hirdetési pénzeket felszívó cégcsoporttal, de a szerződést csak most töltötték fel az erre a célra létrehozott felületre (pdf). Ez már a […]

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
@tudode: te hallottál róla, hogy a 13. havi nyugdíj fokozatos ,,felépítésére" hoztak volna törvényt? Mert hiába kerestem, nem találtam, így csak a főni szavára lehetne adni, már aki még hisz neki...
Nem tartozom közéjük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Éjjel, nappal az összes kormánymédia ezt a témát reklámozza, mást sem hallani, látni, mint a fidesz és a kormány szóvivőit, államtitkárait. A plakátokat senki nem nézi meg az utcán, hiszen az emberek nem járnak olyan gyakran ott, vagy sietnek a dolgaikat intézni. Igaz, az öndicséretből sok kell, hátha beveszi a jónép.
Gyütt Mönt
Valami Brüsszel- és Tusk ellenes plakát kéne. Azokat hiányolom.
tudode
@nevemnick: .
Nem hallottam róla, nem is hozott az egyszemélyi őfélesége még kormány határozatot, rendeletet sem, csak bekukorékolta azt, hogy a 13. havi nyugdíjat a 2008-as válság elvitte, őkelme pedig a vírussal visszaadja a nyuggereknek:
.
Ezt találtam:
.
---- Nagyjából 1 220 000 találat (0,63 másodperc)
.
www.google.com/search?q=13.+havi+nyugd%C3%ADj+kor.+hat&oq=13.+havi+nyugd%C3%ADj+kor.+hat&aqs=chrome..69i57j0l3.44327j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Állítólag május végén nyújtja be a főkönyvelője a 2021-es államháztartási törvényt, majd figyelni kell, hogy jut-e lóvé a nyuggereknek!
.
Ilyen gyenge minőségű állama nem volt az országnak a honfoglalás óta, amúgy közjogilag érvénytelen félcédulával!
Nessy
@CsipkeRózsa: Muszáj kiplakátolni, hogy a hívek naponta többször olvasva tisztába legyenek a véleményükkel, és a teendőikkel! Meg akiknek szövegértési gondja van, azoknak szép képes plakátokat kell nyomtatni! Orbán aláírásával. mert csak az a hiteles számukra.
Nessy
@tudode: Még az ideit sem tudják, hogy alakul! Milyen bázist vesz alapul??? Nincs legalább egyetlen normális közgazdász a környéken, hogy megmondja nekik, ilyen ostobaságot normális kormány nem csinál! Még szeptemberben is necces, de több a realitása!. Ez így, csak ábrándképek felsorolása.
tudode
@Nessy: .
Csak elhúzta a mézesmadzagot a nyuggerek orra előtt, mivel a TELJHATALMÁVAL, és a rendeleti költségvetés megkaparíntásával még egy nyamvadt kormányrendeletre sem futotta annak, aki nem tudja talán még mindig mi a különbség a közpénz, és a magánlóvé között:
.
De azért azt írja az újság 1,200.000 találattal, hogy mondta
.
---- Nagyjából 1 220 000 találat (0,63 másodperc)
.
www.google.com/search?q=13.+havi+nyugd%C3%ADj+kor.+hat&oq=13.+havi+nyugd%C3%ADj+kor.+hat&aqs=chrome..69i57j0l3.44327j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Elég trehány a pasi, mert a jogász diplomája mellé, amit a lengyel Szolidaritás civil szervezetekről írt meg
.
hvg.hu/itthon/20170111_orban_viktor_szakdolgozat_civilek_a_lengyel_pelda_miniszterelnok_hu
.
Előfordulhat, hogy ez a diploma nem is jogászatról szól, hanem valami hetye, petye társadalomtudományról, mert arról ketyegett akkor, amikor panaszkodott a faterjára, hogy veri őt!
.
Nem tudni, hogy mivel tartja sakkban a közvetlen környezetét, de mindazokat kinyiffantotta, akik ellent mertek neki mondani, mint pl. Simicska, Fordor Gábor, Lázár János, és a többiek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.