Kovács államtitkár ugyanis ma lényegében elismerte, hogy a kormány politikai alapon, és nem szakmai érvek alapján hoz döntést Budapest újranyitásáról. Értem én, hogy velem kell harcot vívni, ez is része ezek szerint a járványügyi katonai akciónak De ennek alávetni közel 2 millió ember életének tervezhetőségét, kiszámíthatóságát, az példátlan felelőtlenség.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Talán már le kéne mondani a tejhatalomról gazdádnak,és legjobb lenne ha vissza menne focistának.
Pálinkás Pál
Tehát ez a patkány kormány, egy zárt közösség halálozási rátájától teszi függővé a város újraindítását...és az ellenzék még csak a parlamentben vitatkozik???
Borsodi
Talán már le kéne mondani a tejhatalomról gazdádnak,és legjobb lenne ha vissza menne focistának.
csak úgy....
@Pálinkás Pál: te mivel oldanád a helyzetet? egy országban,hol szerinted patkány a kormány és az ellenzék a parlamentben próbálna! vitatkozni de azon kívül semmihez sincs joga? valahol sántítasz pali! azt mond már végre,hogy mit köne tenni és ne csak azt duruzsold mindíg,hogy mindenki bal ..asz!
Qqberci
Ez a mobilizált halálfej magától is igen nagyon hülye, de még a főnöke is segít neki még hülyébbnek lenni...
SystemError
Most jön a legocsmányabb rész, a döglődő diktátor utolsó náci vergődései.. A kieső csontvázaknál semmi nem szokott drága lenni..Sajnos a legkárosabb rész ez szokott lenni a történelemben. Egyben az erre adott reakció szokott az lenni, ami elűzi, elszámoltatja... Már rég bement a zsákutcába a retkeivel. Azok az emberek már nem élnek, a dolgok már megtörténtek!
Pálinkás Pál
@csak úgy...: ezt ki kell mondani??? most már késő,10 éve kellett volna elsöpörni ezt a hordát...most már belső ellenzék nem tudja...arról nem beszélve...hogy míg a szoci kormánynak volt ellenzéke, addig a fidesznek nincs,mert a legnagyobb jóindulattal sem lehet ezeket annak nevezni..talán úgy lenne esély ha összefognának...de ez a társaság,??? tőlük orbán nyugodtan csinálhatja a marhaságait!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.