"Már Vörösmarty Mihály is megírta: „S midőn azt hinnők, hogy tanul/ Nagyobb bűnt forral álnokul/Az emberfaj sárkányfog-vetemény”. És ez azóta is így van. "... Vagy gondolja, hogy a benzinlobbi önmérsékletet tanúsítva azért fog küzdeni, hogy minél kevesebbet autózzunk, és próbáljunk meg továbbra is otthonról dolgozni? Nem nagyon tudom elképzelni.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
De hiszen Ferge Zsuzsa libsi !!! Igaz, hogy Széchenyi-díjas és a Magyar Tudományos Akadémia tegja, na de akkor is ! Persze az MTA-t kormányunk már "védőszárnyai" alá vette. Még a Széchenyi-díjjal kéne valamit kezdeni, de nem akarok tippeket adni.
Pálinkás Pál
@Shikari: te shikari...8,5 millióból 2 millió az miért többség???, és ebbe benne vannak a románok,ukránok,szerbek is!!+!!
csak úgy....
@Shikari: hülyegyerek,nincs is lova! lovad csak neked van,méghozzá nagyon magas...
aztán munkahelyed van e már,munkakerülök gyöngye?
javaslom a kormánynak,hogy augusztus 20. alkalmából adományozzon néked egy arany nyelv díjat!
csak úgy....
@Pálinkás Pál: hagyd el pali! a matek sosem volt az erössége...
solidedge
A többség nem szereti, sőt most már gyűlöli az Orbán rezsimet. Orbán hatalma átmeneti, nagy valószínűséggel a felcsúti agyament emberkének leáldozik kétes csillaga. A történelem szemétdombján fogja végezni, mert odavaló. Intézkedései naponta fordítanak vele szembe embereket, embercsoportokat. A hatalma megtartásához egyre durvább diktatórikus eszközökhöz folyamodik, aminek a vége a bukása lesz. Ekkor helyére fog kerülni hogy ki a magyar és ki a hazaáruló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.