A születésnapját ünnepelte az a 18 éves, intézeti fiatal, aki bandában támadt egy társaságra péntek hajnalban.

A fiú a tömegverekedésben előkapta a kését, amivel összekaszabolta áldozatait. Társai közben ütötték-verték a földön fekvő fiúkat, fejbe és hasba rugdosták őket, három lány próbálta leállítani a támadókat.

A földön vérben fekvő fiatalokat próbálták a barátaik, majd a rendőrök újraéleszteni, nem sikerült, egyikük 16 a másik 21 éves volt.

A gyilkos fiatal elrohant, közben egy autó alá dobta a kést. Menekülését rögzítették a térfigyelő kamerák. Nem jutott messzire, 10 perc alatt elfogták a rendőrök.

Felkavaró részletek derültek ki a Deák téri kettős gyilkosságról

Péntek hajnalban tömegverekedéshez riasztották a rendőröket az V. kerületi Deák térre. Hajnali 3:40-kor kapták a bejelentést, öt percen belül a helyszínen voltak, de a két megkéselt fiatal ekkor már nem élt. Sajtóhírek szerint olyan súlyosak voltak a sérüléseik, hogy ha a mentők a támadás pillanatában ott vannak, akkor sem tudták volna megmenteni őket. A rendőrség hat személyt állított elő az V. kerületi rendőrkapitányságra.

A Blikk szerint a tömegverekedés összes résztvevőjének volt már dolga a hatósággal. A nyomozók, akik kockáról kockára elemzik a térfigyelő kamerák felvételeit, hogy tisztázzák, kinek mi volt a szerepe a tragédiában.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(blikk.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
@tudode: volt más elfoglaltságuk. Adminisztrálniuk kellett a dudálókat és az EU zászló lobogtatókat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyütt Mönt
@Cicamama55: a büntetési tételek emelése sajnos kevéssé visszatartó erő. A halálbüntetés megszűnte után összehasonlítottuk az élet elleni bűncselekmények számát és szinte alig volt számottevő változás. A bűnös - kivéve a hirtelen felindulást és az önvédelmet - mindig abban reménykedik, hogy nem kapják el.
Cicamama55
@Gyütt Mönt: Ha belegondolunk, az etika tantárgy bevezetésekor volt elsős ez a fiatalember, a társaival együtt. Semmi emberség nem ragadt rájuk annyi év alatt. Keményebb eszköz kellene az ilyen kemény fiúknak...Mondjam azt, hogy a régi sorkatonaság szigora, a 2 éves büntető tábor hiányzik nekik! Az emberség fogalma új jelentést kapna számukra utána...
Gyütt Mönt
@Cicamama55: szívem, a nevelést kisgyerek korban a
Gyütt Mönt
@Cicamama55: bocs, folytatom. A családban kell kezdeni. Tehát ezek nevelésével elkéstek, a mulasztás bepótolhatatlan. A katonaság ma már nem azonos az egykorival.
Cicamama55
@Gyütt Mönt: Így igaz! A nevelő otthonok sem a régiek a jelek szerint. A kereszténység kultúrájának leple alatt szabályok, korlátok, következmények nélküli világot teremtettek itt meg hazánkban.
vacsi
Számomra az lesz a felkavaró, amikor megtudjuk, milyen ítéletet hoztak az ügyben. Eleve: a banda többi tagját nem kellene elfogni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.