Ön azt kéri, hogy csak a "gyilkos bűnhődjön". Én pedig azt kérem Öntől, hogy ismerkedjen meg a Btk. ide vonatkozó passzusaival. A bűnsegédlet, a bűnpártolás is bűncselekmény, ezért nem is igazán értem, hogy hogyan kérheti azt a Magyar Államtól, hogy csak a gyilkos ítéljék el.

Forrás: durva.blog.hu
Feltöltő: AdamT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyirtass
Népszabadság Online nol.hu/belfold/_cigany_nem_dob_fel_senkit_ cikke alapján!!!
„Lapáttal támadtak a rendőrökre a Dankó Pista utcában” történt atrocitás után a város polgármestere Csáki Zsigmond nyílt levelet írt Balogh Sándornénak, a hevesi Cigány Kisebbségi Önkormányzat vezetőjének.
"Szeretném felhívni a figyelmét, hogy Magyarország jogállam, ahol mindenki köteles betartani a törvényeket! Okunk van feltételezni, hogy nem véletlen, hogy körözött bűnözőket bujtatnak, valamint az állam képviselőire támadnak. Úgy vélem, hogy Önnek személyes felelőssége van ebben az ügyben" – fogalmazott a polgármester az elnöknek írt nyílt levélben.
Balogh Sándorné válasza:
„való igaz, hogy rokonai bújtatták a régóta körözött Rafael Lajost, ezen azonban szerinte nem lehet csodálkozni. Mint mondta, a cigányság egyik ősi törvénye, hogy senkit sem "dobnak fel", az árulót ugyanis kiveti magából a közösség."
" A CIGÁNYSÁG EGYIK ŐSI TÖRVÉNYE, HOGY "SENKIT SEM DOBNAK FEL", AZ ÁRULÓT UGYAN IS KIVETI MAGÁBÓL A KÖZÖSSÉG"
El kéne ám végre dönteni, hogy az ÁRULÓT veti ki magából a közösség vagy a BŰNÖZŐKET?
Nem kéne bennünket hülyének nézni, mert nálunk is elszakad egyszer a cérna, MERT EZ ÍGY TOVÁBB NEM MEGY!!

Evikati
A tisztelettudó, becsületes cigány nem bujkál a törvény elől, mert nincs miért. Ennek a "tisztelettudó" Sztojkának nyomós oka lehet rá, hogy nem jelentkezett rögtön tanúnak. Mert azt gondolom, hogy ha semmi köze a bűncselekményhez és nincs semmi gonosz dolog, ami a számlájára írható akkor nem tűnik el mint a kámfor.Mért nem állt oda tisztelettudóan a rendőrök elé és mondta volna el az igazságot? Sejtésem van, hogy miért nem így történt! A vajda pedig nagyon rosszul szólt, mert ez nem egy rosszul sikerült görbe este volt, itt megöltek orvul egy fiatal, ártatlan fiút. Esélye sem volt a gazemberekkel szemben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.