Korponyai Ernő, a Fidelitas szegedi és Csongrád megyei elnöke erről egy átlépés kapcsán beszélt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Horizont: Alapvető nézeteik, abban az értelemben, hogy szeretnek ők is uszítani, vandál módra viselkedni! "Jó tanító mesterük" volt/van!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Horizont: Alapvető nézeteik, abban az értelemben, hogy szeretnek ők is uszítani, vandál módra viselkedni! "Jó tanító mesterük" volt/van!
legott
Ezt eddig is mindenki tudta.
Régen a Jobbik volt a Fidesz verőlegénye (a focihuligánokkal kiegészítve), most a Mi Hazánk az új kedvenc (a focihuligánokkal kiegészülve).

Amúgy hol a picsába bujkál az a sok feketébe öltözött kopasz geci náci napközben?
Mert a "hétköznapi" életben soha nem látok egyet sem.
Bujkálnak, és csak csődületben mernek csürhülni a kis gecik?

És sokan megkérdezték, hogy miért nem oszlatták fel őket a Deák-téren. Ugye ez csak koltói kérdés volt?
Orbán parancsára!
Orbán nem hogy megtűri ezeknek a ténykedését (a félelemben tartás része ez is !!!), hanem elvárja, sőt, támogatja - kézen-közön!

Orbán mindig hazudik mindenkinek mindenről (a sajátjainak is), becsap és átver mindenkit a pávatáncával.

O1G
Eladott Ország
A fidesz, fidelitas nem más,mint tolvaj, ingyenélő paraziták gyülekezete! Nincs messze az idő,amikor a"gazdatest",azaz országunk beleroppan a sok élősködő eltartásába. Általuk okozott károkat, több emberöltő lesz helyrehozni. Ember legyen a talpán ,aki élhetővé teszi hazánkat az utánuk következő időszakban. Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amelyik eleve azt tűzte ki életcéljának, hogy a mindenféle felelősségvállalás nélkül, a törvények felett állva, mentelmi jogba takarózva, számonkérhetetlenül és lehetőleg zsíros üzletekkel körbedúcolva fogja leélni az életét. A mi nyakunkon, de az csak természetes. Az új eresztés már túl van minden normán és határon, a kritikátlan szervilizmus a kormánypárt irányába éppen olyan természetes dolog, mint a cinikus pofátlanság, a sötét ostobaság és a gátlástalanság.
Akik a fidelitas-ba távoztak:
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/11/76760116_3133441863339120_1115322093882310656_o.jpg
Megállási vizeletpróba fidelitas tagoknak...
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/12/78273694_2759154754146427_5520126431083888640_n.jpg
fidelitas tanfolyam:
i.pinimg.com/236x/90/ee/b4/90eeb4166a0b69ace0dfc91d75ecfadc.jpg
legott
@Eladott Ország: "Általuk okozott károkat, több emberöltő lesz helyrehozni."
Vagy soha!!!
Ha az ellenzék is győz kis különbséggel, a Fidesz, mindent meg fog fúrni, és minden - az ország érdekében - jónak ellene lesz.
Mert ezek soha nem Magyarország érdekeit tartották szem előtt (a hamis látszat ellenére), ha nem csak és kizárólag a saját érdekeiket !!!

Magyarországnak annyi - a Fidesz sajátja, hogy ellenzékből, de kormányon meg főleg, hogy Magyarország tönkretétele árán is csak a saját érdekeiket nézik.

Talán hülyén hangzik (ismétlem: talán!), Judith Sargentini jobban szereti Magyarországot, és jobban szereti a magyarokat, a magyar népet, mint Orbán Viktor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.