Ömlik a közpénz a kormányközeli agytröszthöz:ezúttal az Innovációs és Technológiai Minisztérium fizet elemzéseikért. A Századvég Politikai Iskola Alapítvány és Századvég Konjunktúrakutató Zrt. közösen nyerte el az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kormányzati szakpolitikai tanácsadásra kiírt közbeszerzését. A 2020 és 2022 időszakra vonatkozó megbízás értéke nettó 9,3 milliárd (bruttó 11,8 milliárd) forint – derül ki az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerbe feltöltött adatokból.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ennyire pofátlanul lopják a közpénzt, mi meg meg sem moccanunk...
Aljas maffia...
legott
A Fidesz öl, butít és nyomorba dönt.

Most már tényleg bántani kell ezeket, mert ezek csak ebből értenek - az erőből !!!
namihami
Olcsó húsnak híg a leve!
De ennyire olcsó!?!? Hát ezért ennyire híg!
kereső
Fussa a kutatási pénzekből- nem kell az Akadémia. Ennek az országnak, amely megtagadja legnagyobb magyarját- Széchenyit, annak focistadionok, és fociakadémiák kellenek. Elég , ha megtanulja leirni a nevét, és elolvasni a legújabb "konzultációt"- a nemzetit, ami igaz, hogy xart se ér, de nemzeti trikolórba van csomagolva- és ez már maga egy "életérzés".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.