Azt egyelőre nem tudni, hogy Hoppál Péter fideszes képviselő saját kútfőből írta, amit írt, de minden esetre nem életbiztosítás, amikor a regnáló egyik megmondóembere fenyegetőzik. Mi lesz veled, Népszava? A kormánykritikus Népszava megszűnéséről „poénkodott”...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Eladott Ország: Na tehát! A "libsi" ( liberális ) = szabad elvű, tisztességes, segítőkész, széles látókörű
"Illibsi" ( illiberális )= szűk látókörű, szűkmarkú, bigott
Már több ezer évvel ezelőtt is így látták őseink!
Ilyen, amikor felkapnak egy szót, és értelem nélkül citálják!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ezek szerint Petya bá' "feladatul" kapta, hogy indítsa már be a kb. 180 éves Népszava elhalgattatását, mert őfélesége nem szíveli a nagybetűs NÉP hangját, még amúgy kissé cenzurázva sem!
.
adtplus.arcanum.hu/hu/collection/Nepszava/
.
Remélhetőleg csak Petya bá' kényes pisLÓGÓJÁT bántotta a skicc!
Nessy
@tudode: Nem lett volna hátrány, ha Hoppál megnézi, hol is jelent meg először az inkriminált karikatúra! A kép egyébként a Depositum nevű Facebook-oldalon jelent meg eredetileg, ami saját definíciójuk szerint egy római katolikus hitvédelmi oldal.
legott
@Shikari: A kormánylapokat senki nem olvassa, még a kormányoldal sem. Úgy szar az egész fideszes médiaholding, ahogy van.

De azé' kitömik pénzzel reklámhirdetésnek álcázva, mert a szegény településeken, ahol petróleum lámpával világítanak, fűtenek, melegítenek ételt - hozzájuk csak ez a szar jut el.
Edisonról már hallottak. Talán. Egyszer. Talán.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 10:42 ♦ A Népszabadságot a bűnöző csúti cigány szüntette meg, a féleszű Mészáros strómanon keresztül!
Milliárdokat keresett Pecina a Népszabadság bezárásán. Két üzletből mintegy négymilliárd forintot keresett Heinrich Pecina osztrák üzletember, aki Mészáros Lőrinchez köthető cégeknek adta el a Mediaworkst, miután bezáratta a Népszabadságot, és több vidéki napilap is rajta keresztül vándorolt Orbán Viktor barátjához. A bűnöző cigány ezért és az az ország kifosztásáért a haverjaival együtt börtönben fog megrohadni! www.klubradio.hu/adasok/milliardokat-keresett-pecina-a-nepszabadsag-bezarasan-107818
Eladott Ország
Hoppál Péternek, ő is igen csak művelt típusú fideszes képviselő. Főleg, ha ingyen nyeletik be vele a kultúrát. Különösen bukik a festményekre. Kapott is belőle a pécsi városházán bérelt képviselői irodájába. Annak dekorálásában a Janus Pannonius Múzeum is segített: 13 festményt helyeztek a pécsi önkormányzatnál letétbe. Vagyis nem is Hoppállal kötött szerződést az intézmény, így annak minden vonzata, felelőssége a pécsi adófizetőké. A két festmény biztosítási összege 31,5 millió forint. Ennyiért lógnak Hoppál falán. Nem az enyémen, nem a tiéden. Csak véletlen lehet. Biztosan nagy rajongója a képzőművészetnek, hiszen vagyonnyilatkozatában említ festményeket, plasztikákat. Azt nem tudni, miket vásárolt és mennyiért, csak azt, hogy a mindenkori képviselői tiszteletdíj hatszorosáért vásárolt érték rubrikában tüntette fel. Az minimum ötmillió forint. A szabadpecs.hu információja szerint Hoppálnak a Széchenyi tér 1. sz. alatti hivatal harmadik emeletén található három, összesen 84 négyzetméter nagyságú irodahelyiségéért 230 ezer forintot + áfa és 20 ezer forintot + áfa átalány rezsiköltséget fizethet havonta az Országgyűlés Hivatala. Megmondom, miért kell három iroda a művelt típusú Hoppálnak. Az egyikben pécsi országgyűlési képviselőként ül havi 891 000 forintért. A másikban miniszteri biztosként végzi a dolgát havi 748 000 forintért. A harmadikban a pécsi egyetem tanáraként 138 600 forintért okosodik. Egy szobában úgy összekeveredne az 1 777 600 forintjától, mint az urak a néppel a választás előtt. Hoppál megbukott kulturális államtitkárként – se Bach, se nagy cafrang -, cefrébe lépett a művelt típusa. Erjed még. Most miniszteri biztosként a kulturális alapellátás kiterjesztésének összehangolását felügyeli, egyebek mellett részt vesz a muzeális intézmények szabályozásának előkészítésében. Díszpinty lett ő is a hatalom kalitkájában, festeni sem lehetne szebbet. Iskolába járt faragatlan talpnyaló, aki megragad minden jót, ami másé. Élősködő, aki a mának él, mint a többi.
legott
@Shikari: Tudod mi az évszázad vicce - igen, 1920-tól mostanáig?
Amikor Orbán Viktor azt mondta, hogy ő soha nem hazudott.

Tudod, ha nem ismerném azt az embert, aki ezt mondta, akkor sem tartanám semmire - emiatt az egy kijelentése miatt!
De sajnos ismerem azt az embert, Orbánt, és így még rosszabb a helyzet!
legott
@Shikari: És tényleg nem.

Szeretnéd folytatni ezt a sehova nem vezetőt vitát, aminek a végén BIZTOS, hogy megszégyenülsz?
csak úgy....
Shikari



Foglalkozás: vállalkozó
Életkor: 40 éves
Lakóhely: Nincs megadva
Személyes honlap vagy blog: -
Kedvenc idézet, mottó: Ma van a holnap is.
Szeretem: Nincs megadva
Nem szeretem: Nincs megadva
Kedvenc témáim: Nincs megadva

tibi-tibi! még,hogy te nem vagy hazudós!?
te még munkakerülö is,nem csak hazudós!
Clavigo
@Shikari: Nem vagy " lipsi ",,az tuti.. Inkább egy kapitális f@szfejnek tippellek..
CsipkeRózsa
Mit vártatok, csoda, hogy még eddig nem szüntették meg a lapot.

Kár, hogy a kormánylapokat mi tartjuk el, különben mindegyik veszteséges volna. Ez nem lehet kifogás a Népszavával szemben sem.
namihami
Hoppál csak kimondta azt, amit a Füstös jelenleg még a tervezőasztalon tart.
Próbálj meg elmenni egy kisebb városba, ne adj'isten egy faluba és már akár most is venni egy Népszabit! Úgy fognak rád nézni, mintha a Patakiatti egy barátja/utastársa lennél. Talán már be se viszik a faluba. Viszont a Viktormédia gazdag kínálattal láthat el téged (ha megveszed) és a helybélieket (ha megveszik). /saját tapasztalat---a falu nevét nem írom le, a falu miatt, de ha kell, megadhatom/ Viszont a statisztika szerint is egyre zsugorodik a falusi médiaközönség vásárlókedve is. Az internetet még (MÉG) nem zárolták, de Putyin és a többi basitestvér a mintát már megadta. Addig pofázunk itt (amíg még lehet), hogy ezt is blokkolni fogják és marad a jólbevált szamizdat.
silber13
@Shikari: Ezt a Clavigonak címzett " lipsi" " libsi" prpoblémát címezd Verőce 21-nek. Ő az izán nagy "lipsiző" !!!
Clavigo
@Shikari: Kisköcsög,,, a " lipsi " szót ebben a gyagyás formában,,tőletek vettem át. Te egy kibaszott kretén vagy,,húgyagyú..
Nessy
@Eladott Ország: Na tehát! A "libsi" ( liberális ) = szabad elvű, tisztességes, segítőkész, széles látókörű
"Illibsi" ( illiberális )= szűk látókörű, szűkmarkú, bigott
Már több ezer évvel ezelőtt is így látták őseink!
Ilyen, amikor felkapnak egy szót, és értelem nélkül citálják!
kereső
Hoppál elárulta a valódi okot a Népszabi eltünttetéséről? Ezek szerint a "veszteséges gazdálkodás" csak ócska kifogás volt? Hogy mik ki nem derülnek? És Magyarország csendes, és lehajtott fejjel hallgat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.