A koronavírus-válság idején az Európai Parlament nem a megoldás, hanem a probléma része volt, és egy amúgy is nehéz helyzetben támadta az európai család egy... A koronavírus-válság idején az Európai Parlament nem a megoldás, hanem a probléma része volt, és egy amúgy is nehéz helyzetben támadta az európai család egy tagját - jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter a Valeurs actuelles című francia hetilap internetes kiadásában szerdán megjelent interjúban.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Ahogy a végtelenül ostoba Semjén maga a kereszténység, úgy Varga Judit a két lábon járó szervilizmus.
csipetke
Kellemesen érdes nyelvvel,erőteljes,széles nyelvcsapásokkal előre! Ez a nő ugyanaz,mint szíjjártó,csak nőben.Ugyanaz a "nekimegyek mindenkinek,van az a pénz" vaddisznó stílusa van mindkettőnek.Eddig csak szíjjártót utálták szerte a világban,most beállt a sorba ez a nő is.
csipetke
@csipetke: Meg se fordul a fejükben,hogyha normális jogállam lennénk,és működő demokrácia,viszonylag rendben mennének a dolgok,nem lenne a kormánnyal baja az EP-nek.Az a korrupció,amivel a fidesz egésze működik,valószínűleg még a Holdról is látszik.
Gyütt Mönt
Amennyiben ez így igaz, ki kell lépni az EU-ból.
RonaGyuri
@csipetke: Jucus berágott,

persze hellyel közzel érthető

„ha nem engedélyezik jelenlétét, azaz nem páváskodhat Orbán helyett, annak diplomáciai következményei lesznek.” – erről beszélt egy hónapja.
Most meg, mit kell halljak/olvassak „Varga Judit igazságügyi miniszter a Valeurs actuelles című francia hetilap (hol másutt, mint egy közismerten szélső-jobb, ami a franciáknál sokkal inkább extrém-jobbat takar, pamflett-gyárnak) internetes kiadásában szerdán megjelent interjúban arról zagyvált, hogy « az Európai Parlament nem a megoldás, hanem a probléma része, és egy amúgy is nehéz helyzetben támadta az európai család egy tagját »”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.