A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Magyar Hírlapnak adott interjúban tett pontot a lélegeztetőgép-vásárlás kérdésére. Miközben a koronavírus-járvány tetőzésekor 82 ember volt lélegeztetőgépen, a kormány nem áll le, és folyamatosan vásárolja az újabb és újabb eszközöket Kínából: jelenleg már több mint hatezer gép áll a raktárakban. Tuzson Bence szerint a a kérdésfeltevés is abszurd. "Azért az mégiscsak nonszensz, hogy az elmúlt években az ellenzék mindent lélegeztetőgépekben mért, most pedig egy világjárvány közepén, amikor más országokban épp ezek hiánya miatt haltak meg ezrek, sokallják a gépek számát. A célunk az, hogy itthon ne állhasson elő olyan helyzet, ami Nyugat-Európában sajnos megtörtént, hogy az orvosoknak választaniuk kellett, két beteg közül melyik életét mentsék meg. Bizony itt lenne az ideje a bocsánatkérésnek,"jelentette ki.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ha valaki nagyon áhítozik valami után, azt meg kell csömörletni vele...!
solidedge
A kormány célja; ütni-vágni az ellenzéket bármit is nyilatkozik. Ha zagyva beszédet óhajt az ember akkor a kormányszóvivőt, vagy az M1-et kell keresni.
kissé felnőttem
hé szaki gép és gép közt ég és föld a különbség menj és vegyél egy 20 éves Lancya Libra 1,9 tdi motoros aut 5/ litert eszik haúgy hajtod fenntartásáról ti gondoskodtok a szar utakkal a vagyonosodási illetékkel a sulyadóval ugye lenyuljátok éppen a biztositással az üzemagyag árával + az adójával hetente játszotok miért is? Nem érted mi már igen.Legujabb kormányautókat megnézed ki is fizeti közpénz ? matricák javittások szerviz stb akkor ha megunjátok mehet vigye bárki ...csak azért van némi külömbség az uj és a 20 éves közt lélegeztető gép is 100 féle és funkcionálisan sok szarra sem jó akkor mire pampogsz szakértő vagy? nem is láttál még olyat max majd ha neked kell melyiket adjuk szart vagy exrta márkásat ami 7 nyelven kommunikál veled te meg süketelsz mellette?
Befejezhetnéd az ellenzék szapulását mert aljas ám, de max 15-25 év multán ha visszakapnád ezt a sok szemétkedésedet Mennyre lennél büszke magadra?600 x vágnák a képedbe ez ezért volt az meg amazért? TI akartok itt rendet? másképp kéne hozzáállni.A bocsánatkéréssel neked kéne kezdeni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.