Az Origo információi szerint szerdai ülésén a kormány döntött arról, hogy eltörli az idősek vásárlási idősávját.

Döntöttek az idősek vásárlási idősávjának eltörléséről és a maszkhasználatról
Fotó: MTI/Komka Péter

A hírportál szerdán este azt írta:

értesüléseik szerint a maszkhasználat kötelező marad az üzletekben és a tömegközlekedésen.

Ezt a szakértők a járvány mostani fázisában elegendőnek tartják, ezért döntött a kormány az időskorúak idősávjának eltörléséről.

Arról nem szól a cikk, hogy a jelenleg a 65 évnél idősebbekre vonatkozó vásárlási idősáv eltörlése mikortól lép életbe.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
A maszk addig marad,amíg el nem adják a sok sz@rt ,amit begyűjtöttek!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Ugyanannak az ostobaságnak a része a titkolózás, mint a félelemérzet fenntartása.
Pálinkás Pál
A maszk addig marad,amíg el nem adják a sok sz@rt ,amit begyűjtöttek!!!
Pálinkás Pál
Még egy megjegyzés ehhez...az emberek jó része úgyis csak tokamaszknak használja...nem tudom...a rendeleteket alkotó gyökerek közül senki nem jár közöttük??? Tisztán látszik hogy csak szivatás...aki akar hordjon maszkot, a többit meg ne zargassák vele...amitt meg arról mondanak hogy a mások védelmében kell az nettó hazugság...a legtöbb utcán használatos maszk,amit az emberek meg tudnak venni..csaak sokkal nagyobb dolgokat tud kiszűrni mint ez a vírus...ja...és ez nem egy visszacsapó szelep...kétirányú az átengedése...ergó hülye duma ez a mások védelmében...amelyik maszk meg valóban egészségügyi , az nem engedi be,akkor sem ha ráköhögsz...nos ,most akkor mindenki eldöntheti,mit ér ez a maszkrendelet!!!
ágimami
Komolyan mondom, ez már túl megy mindenen!! Pont a lényegről nem beszélnek, mikortól törlik el az idősávot!
Igaza lehet @Horizont: -nak, mégiscsak kell hagyni valamit péntekre is Ov-nak, addig is tovább szívatják az embereket!!!

@Pálinkás Pál:06:20 Ezzel csak az a baj, hogy a mai napig hozzák be a maszkokat és a lélegeztető gépeket, csak tudnám miért?? Az égvilágon SEMMIT NEM ÉRNEK , főleg majd ha nagy meleg lesz, meg lehet fulladni, azért is hordják úgy az emberek, hogy legalább levegőt kapjanak, épp ezért teljesen felesleges és igazat adok, hogy ez is a szivatás része!
Van itt épp elég sz...r!!!
Pálinkás Pál
@ágimami: Tökéletesen fogalmaztad meg a dolgot...orbánéknak most érdeke hogy a fillérekért behozott használhatatlan vacakokat,rendeleti úton az emberekre kényszerítsék!!!
simmering73
Első nap, végre már 10-kor bemehettem egy élelmiszer áruházba. Ajtóban kint a piros tábla szájmaszk kötelező. Bent a következő kép fogad. Az emberek 20% rendesen használja a maszkot (szerény személyem is), 40% 65 év alatt, szájmaszk a szájukon, orruk szabadon. Mégis könnyebb úgy tüsszenteni, aláírom. Ebben a prímet az árufeltöltők vitték. Maradék 40% a 65+-osok, szájmaszk torokra helyezve. Megmondom őszintén, eddig aggódtam értük, de ma már nem teszem. Tisztelet a kevés kivételnek.
ágimami
@Horizont: Sőt, kiválasztottak is vannak, akiknek nem nem árt a vírus, sőt!!!:DDD
Málna
@Horizont: És melyiküket láttad maszk nélkül tömegközlekedni vagy vásárolni?
Pálinkás Pál
@Málna: aha..szóval a "vírus " csak a buszon,meg a boltban terjed??? ugye tudod hogy marhaságot beszélsz??? a parlamentben/direkt kisbetű/ meg vidáman üldögélnek egymás mellett..ott nincs járvány,igaz??? Lássuk be...ez egy nagy politikai játszma világszerte...köze nincs a vírushoz!!!
Málna
@Pálinkás Pál: Ugye tudod, hogy nem fogtad fel, hogy miről beszélek?
Málna
@Horizont: Biztos rosszul tettem fel a kérdést, mert nem látom rá a választ.
Pálinkás Pál
@Málna: Látom erősen vicces kedvedben vagy...,de te sem válaszoltál...!!! tehát felteszem még egyszer... a "vírus " csak a buszon,meg a boltban terjed???... de lefordítom neked hogy megértsd...ha a parlamentben nem kötelező...akkor a buszon miért is???
Málna
@Horizont: Én téged kérdeztelek, hogy láttál-e politikust maszk nélkül vásárolni vagy tömegközlekedni. Erre linkelsz nekem egy videót, ahogy Orbán leszáll a magángépéről. Nálad ez a tömegközlekedés?:-)
Málna
@Pálinkás Pál: Látom, még mindig nem érted.
Pálinkás Pál
@Málna: Már hogyne érteném,véded a védhetetlent...ha valóban veszélyes járvány lett volna, akkor a maszk mindenhol,mindig kötelező...nem csak a boltban ,meg a buszon...most meg azért maradt kötelező,mert el kell adni a sok szemetet ,amit a fürkészek beszereztek kínában!!!
Málna
@Horizont: Nem tőlem vagy rosszul, hanem saját magadtól. Én csak felhívom a figyelmedet, ha hülyeséget beszélsz. Ha a politikusok nem vásárolnak és nem tömegközlekednek, akkor miért várod el, hogy maszkban legyenek? Ezeken a helyeken kívül ahogy nekik, úgy neked sem kötelező hordani. Akkor sem, ha magánrepülőgéppel repkedsz éppen.
Málna
@Pálinkás Pál: Nem arról beszélünk, hogy mennyire veszélyes a járvány vagy hol kötelező maszkot hordani, hanem hogy a kormány által hozott szabály mindenkire érvényes-e. Így már megvan?
Pálinkás Pál
@Málna: Rendben...papíron a szabályok mindenkire érvényesek...csak azok akiknek az IQ-ja nem fidesztábor szinten van.../30-50/...azok átlátják hogy ezeknek a rendeleteknek semmi köze a járványhoz...mivel valós egészségügyi vészhelyzetben szart sem érnének...így pusztán szivatás...
Málna
@Horizont: A kormány csak a tömegközlekedésen és az üzletekben tette kötelezővé a maszkhasználatot, a munkahelyek egyénileg döntenek erről.
Olyan szinten támadod a hatalmat, hogy hülyeségek garmadáját írod állandóan. A való életben persze hogy nem társalogsz ilyenekkel, mint én, mert a hozzád hasonló kiégett, negatív emberek társaságát keresed, azokkal lehet jókat mocskolódni. A hozzám hasonlók meg természetesen messziről elkerülik az olyanokat, mint te. A való életben én is. Mégis ki szereti az állandóan panaszkodó, másokat alázó emberek társaságát?
Málna
@Horizont: Dehogy dőlsz. Ne erőlködj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.