Az Origo információi szerint szerdai ülésén a kormány döntött arról, hogy eltörli az idősek vásárlási idősávját.

Döntöttek az idősek vásárlási idősávjának eltörléséről és a maszkhasználatról
Fotó: MTI/Komka Péter

A hírportál szerdán este azt írta:

értesüléseik szerint a maszkhasználat kötelező marad az üzletekben és a tömegközlekedésen.

Ezt a szakértők a járvány mostani fázisában elegendőnek tartják, ezért döntött a kormány az időskorúak idősávjának eltörléséről.

Arról nem szól a cikk, hogy a jelenleg a 65 évnél idősebbekre vonatkozó vásárlási idősáv eltörlése mikortól lép életbe.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
A maszk addig marad,amíg el nem adják a sok sz@rt ,amit begyűjtöttek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Málna: Már hogyne érteném,véded a védhetetlent...ha valóban veszélyes járvány lett volna, akkor a maszk mindenhol,mindig kötelező...nem csak a boltban ,meg a buszon...most meg azért maradt kötelező,mert el kell adni a sok szemetet ,amit a fürkészek beszereztek kínában!!!
Málna
@Horizont: Nem tőlem vagy rosszul, hanem saját magadtól. Én csak felhívom a figyelmedet, ha hülyeséget beszélsz. Ha a politikusok nem vásárolnak és nem tömegközlekednek, akkor miért várod el, hogy maszkban legyenek? Ezeken a helyeken kívül ahogy nekik, úgy neked sem kötelező hordani. Akkor sem, ha magánrepülőgéppel repkedsz éppen.
Málna
@Pálinkás Pál: Nem arról beszélünk, hogy mennyire veszélyes a járvány vagy hol kötelező maszkot hordani, hanem hogy a kormány által hozott szabály mindenkire érvényes-e. Így már megvan?
Pálinkás Pál
@Málna: Rendben...papíron a szabályok mindenkire érvényesek...csak azok akiknek az IQ-ja nem fidesztábor szinten van.../30-50/...azok átlátják hogy ezeknek a rendeleteknek semmi köze a járványhoz...mivel valós egészségügyi vészhelyzetben szart sem érnének...így pusztán szivatás...
Málna
@Horizont: A kormány csak a tömegközlekedésen és az üzletekben tette kötelezővé a maszkhasználatot, a munkahelyek egyénileg döntenek erről.
Olyan szinten támadod a hatalmat, hogy hülyeségek garmadáját írod állandóan. A való életben persze hogy nem társalogsz ilyenekkel, mint én, mert a hozzád hasonló kiégett, negatív emberek társaságát keresed, azokkal lehet jókat mocskolódni. A hozzám hasonlók meg természetesen messziről elkerülik az olyanokat, mint te. A való életben én is. Mégis ki szereti az állandóan panaszkodó, másokat alázó emberek társaságát?
Málna
@Horizont: Dehogy dőlsz. Ne erőlködj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.