A magyarországi egészségügyi rendszer egységessége különösen előnyös válsághelyzetben – mondta Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint, a koronavírus-járvány okozta válság kezelésének egy másik fontos tapasztalata, hogy az egységes egészségügyi készletkezelésre szükség van, ehhez kellett a kórházparancsnoki rendszer. Hozzátette: ilyen helyzetben a tárcák közötti koordinációra is szükség van, erre megfelelő keretet nyújtott az operatív törzs. Kitért arra is, a kormány az elmúlt kilenc évben sokkal nagyobb mértékben emelte a béreket az egészségügyben, mint más munkakörökben. Ugyanakkor Nyugat-Európához képest, még mindig van elmaradás a területen, ezért további emelésekre van szükség – mondta. A különleges jogrend és a járványügyi készültség bevezetését ért ellenzéki kritikákról azt mondta, az ellenzéknek két lehetőség között kellett választania: elnézést kér korábbi hazugságáért vagy megpróbál még nagyobbat hazudni. Rövid gondolkodás után, az utóbbi mellett...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A címből kiindulva, már a kezdet kiábrándító!
.
Miért is?
.
Amiatt, mert több millióan élnek azok, akik az 1998-as válságot átélték, tetőzve őfélesége aknamunkájával!
.
A társadalom reálisan gondolkozó része az 1998-as pénzügyi válság idején természetesnek, hazafias kötelességének tartotta a válsággal járó megszorításokat!
.
Jól jött őféleségének az öszödi igaz beszéd, amelyet kikukkoltak, oly annyira, hogy pl. a Kossuth teret rekultiválni kellett a fityisz kihelyzett frakcióűlésén/ordibálásán, a tévészékház felgyújtásáról nem is szólva:
.
------ Kövér László 2006-ban a Kossuth téren hergel, ma pedig fizetett forradalmárokról hablatyol
.
www.youtube.com/watch?v=UCyPSjfKkxI&t=113s
---------------------------------------------
.
Tévészékház felgyújtása
.
www.youtube.com/results?search_query=t%C3%A9v%C3%A9sz%C3%A9kh%C3%A1z+felgy%C3%BAjt%C3%A1sa+2006
------------------------------------
.
Gulyás Gergely jó tanuló, mert felmondja az éppen aktuális, kilenc éve közjogilag érvénytelen meztelen "király" leckéjét!
.
Miközben a társadalom néz ki a fejéből a Budapest-Belgrád vasútvonal, a Paks2 kötelezettségvállalásán túl a 65 milliárdos motoGP, és egyéb nyalánkságok közepette az ÖNKORMÁNYZATISÁG szétverésén is, forrás megvonás megfojtásával!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.