Nyilvánvaló volt, hogy a barikád túloldalán álló balliberálisok beszólnak majd. Úgy gondolják, a liberalizmus addig tart, amíg elfogadják, amit ők gondolnak. Nem tudják benyelni, hogy boldog születésnapot kívántam Orbán Viktornak. Ezt csak akkor tudnák megtenni, ha picit is liberálisok lennének, és nem ilyen felforgatók.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Én nem tudtam, hogy ez az ember ennyire buta :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Íme a fehér, heteroszexuális, keresztény magyar férfi! :DDD
Clavigo
Jobika vagyok ,,Jobika...a pojáca.. Mindjart hányok...
creativehun
Soha nem értettem meg ezt a paszkonca hangú kis köcsögöt. Annyi jó pipi közt,hogy ferdülhetett el ennyire??? Valójában a beteg kutyát nem zavarja kinek kíván és mit...csak épp értelmes embernek heves hányingere támad attól a ánusz mélyre történő nyalástól amit Ő születésnapi felköszöntés címmel művelt. Tudom,hogy van az a pénz...no de...attól még ez émelyítóen hányingert keltő...mint Robika saját maga!
szaboria1
Robika most Orbánnak nyal de nyelt Ő a Kádár rendszerben is. Szegény azt hiszi már nem emlékszenek az emberek a régi időkre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.