A Kossuth rádióban beszélt erről.

Orbán is felszólalt a pedofília ellen – ezeket az intézkedéseket tervezi

Meg kell hozni azokat a gyermekvédelmi törvényeket, amelyek a pedofíliára, a gyermekek kizsákmányolására, a kábítószerre, az internet veszélyeire megnyugtató választ tudnak adni a szülőknek – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban a gyermekpornográf felvételek birtoklása miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Kaleta Gábor volt perui nagykövet ügyére reagálva.

Az őszi törvényalkotás egyik legfontosabb kérdése a gyermekvédelmi törvények megalkotása, megváltoztatása, szigorítása, "a gyermekeinket meg kell védeni" – közölte a kormányfő.

Forrás: MTI

Kép: MTVA

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
A törvényeket elég lenne megfelelően alkalmazni, a politika bevonása nélkül!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
A törvényeket elég lenne megfelelően alkalmazni, a politika bevonása nélkül!
Clavigo
A qrva @nyádat,,te görény... !! Azért a Kaleta nevű patkány ítélete már nem fog változni,,,,és a titkosítást sem fogod feloldani,,,asszem.. Még a végén el kezd " énekelni " ez a szutyok a hazai " klubbtársakról"...
colibri
Most, hogy nagy a felháborodás Kaleta ítélete ügyében, egyre aktivizálja magát a sok fideszes. A lóláb mégis méretes és kilóg, mert ahogy hazahozták, ahogy titkolták, sumákoltak és 10 évre titkosították az ügyet, az teljesen ellent mond a most hírtelen kialakult véleményüknek! Egy biztos: szinte naponta derül fény a fidesz embereinek bűnözésére, gombamód szaporodik a számuk. Lehet ezért is kell építeni új börtönöket?
SystemError
Erre utal a titkosítás, a sunyulás, és a hulladék geci NER ügyvéd, akit mindig ilyen esetekben alkalmaztok, hogy kimossa szarból az ilyen retkeket
Ez már rátok sült pedofil mentegető gecik, akármennyire bosszant, hogy nem ment át, ahogy minden szokott...

Kezdik érezni az ember a NER lényegét!
advocat
Az új Btk. óta volt 7 évük. Igazán szigoríthattak volna! Egyéni képviselői indítvány? Vagy ez azért annyira nem fontos? "Ez" is csak járt a jogra, de semmit nem tanult.
Cicamama55
Nekem az a feltűnő, hogy mint mindig, most is megvárták az össztársadalmi reakciót, s ahhoz igazították véleményüket...Abban a pillanatban akár a Fideszből, akár a KDNP-ből miért nem álltak ki, s tiltakoztak ez ellen a "mély keresztény diplomata"/!/ ellen! Így volt Borkaival is, de ha azt nézem a korona vírus megjelenésekor az iskolák bezárásában is kivárták a véleményt, s lehetne sorolni...Saját maguk miért nem látják át a helyzetet?! Ezek a bizonyítékok, hogy konzultáció nélkül is eljut a kormányhoz az emberek véleménye, csak szelektálják azokat! Akad amit meghallanak, sokat pedig nem! Ez a nagyon nagy hibájuk!!!
Giovanni Alba
@Cicamama55: Egyrészt politikai szélkakasok, másrészt megfigyelik a felháborodás mértékét, és meglovagolják ennek hullámait. Miért nem vetődött fel a felelős pozícióban lévők szigorú és következetes ellenőrzése? Talán csak nem a fejétől bűzlik a narancshal?
Clavigo
@Giovanni Alba: Kegyes Urunkat " átvilágitották " már ?
Giovanni Alba
@Clavigo: Beugratós kérdés :-) Ha az ellenzéki migránssimogató libcsybolsi kígyóvállú, szemüveges diplomások firtatják akkor igen, de semmi közük hozzá, ezer évre titkosítva van. Ha a rajongó kérdi, akkor a válasz az, hogy ez teljességgel felesleges, fénylő napunkat amúgyis lehetetlen próbálkozás lenne. De rajongó rajong és nem kérdez, mert a kérdezés libcsybolsi, szemüveges felségsértés. És különben is SOROS (vagy Gyurcsány, mert a Hadházyba beletörik a nyelvük)
csipetke
Érdekes,hogyha a fidesz a saját érdekében hoz nemkevés ilyen-olyan jogszabályt,törvényt,vagy pl orbán teljhatalmának intézésére elég volt pár nap,addig az igazán fontos dolgok tárgyalására hosszú hónapok kellenek.
ómió
De akkor ez a pedo most betegség, vagy nem?! Ha az, akkor - "hogyé' is van ez - büntetjük, mert beteg?
Málna
@Giovanni Alba: Át lett világítva többször is. Ezért lett titkosítva az ügy, hiszen egyértelműen hibázott a titkosszolgálat.
Málna
@csipetke: Ez tényleg nagyon érdekes...
Jesszusom...
tudode
Legfőképp a szegény családokat kellene "megvédeni", és nem a gyermekekkel cicózni, akkor, amikor Isten szolgái is az ártatlan gyermekeket rontják meg, amikor megszólal a vér szava:
.
www.youtube.com/results?search_query=szeg%C3%A9ny+csal%C3%A1dok+2020
.
Azt írja az újság:
.
papi gyermekmolesztálás (((Nagyjából 2 680 találat (0,38 másodperc) ))))
.
www.google.com/search?q=papi+gyermekmoleszt%C3%A1l%C3%A1s&oq=Papok+gyermek&aqs=chrome.2.69i57j0l6.16259j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
www.google.com/search?q=papok+gyermekmoleszt%C3%A1l%C3%A1s&oq=p&aqs=chrome.0.69i59l2j69i57j69i59j0l4.3613j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
tldr.444.hu/2019/03/31/gyerekmolesztalo-papok-magyarorszagon-az-elso-lepesek
----------------------------------
.
Ahelyett, hogy lelki üdvéért a térdre csuháSOKAT tömi az adófizetők lóvéjából határon innen, és túl!
Giovanni Alba
@ómió: A kleptomániást nem azért büntetik mert beteg, hanem azért, mert lopott. Vannak betegségek amelyek kizárják a büntethetőséget, ilyenkor kényszer-gyógykezelést rendelnek el.
kokopelli
Ő is tudja,hogy az amit csinál az nem betegség,hanem esetleg egy félfunkció! Elsősorban neki kell lépni,mivel biztos
tudja,hogy az ilyen mivel járhat,ha elkapják!
szegfue
@csipetke: Hasonlóra gondoltam én is! Semjén -- álmatlanságtól szenvedve -- egyetlen éjszaka alatt képes volt megirni az inditványát és másnap délelőtt meg is tárgyalta a t.ház és el is fogadta... persze nem ebben az ügyben!
ómió
@Giovanni Alba: A kleptót, mert lop, a pedót meg, mert gyűjt?(Mondjuk saját magának pedofil képeket.) Aránytalanság egy szál se és a betegség - már, ha ez az - is smafu?
Clavigo
@ómió: Születhettél volna normálisnak is...
ómió
@Clavigo: Ezt állapította meg rólad az orvos?
advocat
No. Akkor tényszerűen. A BÍRÓ az ügyészi indítványon túl nem ítélkezhet, mert nem volt tárgyalás, csak előkészítő ülés. A vádlott elfogadta az ügyészi indítványban foglaltakat. És aki olvasgatta a hatályos magyar büntető eljárási törvényt (kivéve Deutsch Tomikát, meg Mátékát, esetleg Viktort, akik jártak jogra is), mást nem tehetett. Ezért felháborító amit "ezek" mondogatnak. Aki nem hisz nekem, ballagjon át a YouTubra. Ott értő - magyar - jogászok elmesélik.

Viktor! Az ügyészséget csesszed! Ezért jártál jogra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.