Az év elején zajlott az eseménydús perpatvar.

Részegen bántalmazta nevelt fiát a férfi, mire átment a szomszéd nő, és véresre verte egy karóval

Bejelentés érkezett 2020. január 1-jén az esti órákban, hogy Decsen családi veszekedés van. Mire a rendőrök a helyszínre értek, a házban lakó férfi, erősen vérző fejjel fogadta őket. Az elsődleges adatgyűjtés során kiderült, hogy a lakásban élő pár összeveszett, mert a férfi miután sokat ivott, kötözködött családjával, és az asszony gyermekét is megütötte. A vita után a nő lányával átment a szomszédhoz. Ott az asszony elmesélte szomszédjának a történteket.

A szomszédban élő 46 éves asszony a hallottaktól feldühödött, és átment a közeli házba, ahol egy általa otthonról vitt méteres karóval több alkalommal – fejen, karon, vállon – megütötte veszekedő szomszédját. A férfi feje erősen vérzett, ezért a kiérkező rendőrök mentőt hívtak, és kórházba szállították.

Az egyenruhások a 46 éves nőt előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt. Az asszony azt mondta, hogy feldühödött, mikor meghallotta, hogy szomszédja megütötte nevelt gyermekét, és azért támadt rá egy karóval.

A szekszárdi nyomozók a gyermeket bántalmazó – karóval megütött – férfival szemben is büntetőeljárást indítottak védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az ügy vizsgálatát a Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Forrás: Police

Kép: Pixabay

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Az, hogy a részeg férfi bántalmazta a családját, nem büntetendő egy illibsi magyar keresztény családbarát kormánynál.A vak komondor nemzeti háziállat.
Ha más védelmében ütnek meg valakit, ha a kiszolgáltatottat védelmezik, akkor azt már büntetik.
Ez van, erre szavazott a hazafias többség.
jesz
@Gyütt Mönt: óóóó...nálunk kimondottan kedves, fínom kis családi perpatvarok fordulnak elő(vak komondor)...távolabbi országokban, ahol egy nő élete semmit nem ér, na ott van csak igazán erőszak...itt? dögunalom...
kereső
Gondolom, vargadekázó miniszterasszony itt ajánlgatott "jog-és lelki" segélyszollgálatot, mint a félig agyonvert nőnek. Mert érdemben nem tudnak intéukedni úgy látszik. A rendőrök, mert nincs meg a jogszabályi környezet, a gyámügy-gyermekvédelem, mert nincs-ami van,.az meg hivatalnokok gyülekezete, nem szakembereké.Na mindezt rendezte volna az "Iszatmbuli egyezmény"- de a "gender"- a társadalmi nem miatt büdös volt a kormánynak- hülye, tudatlan orbán- és a 133 hitvány meg még szavazott is róla.
Jozefina
Nehogy már a 46 éves nö legyen a bűnös!!! Ilyen igaszságszolgáltatás kellene :)
görbetükör
Az, hogy a részeg férfi bántalmazta a családját, nem büntetendő egy illibsi magyar keresztény családbarát kormánynál.A vak komondor nemzeti háziállat.
Ha más védelmében ütnek meg valakit, ha a kiszolgáltatottat védelmezik, akkor azt már büntetik.
Ez van, erre szavazott a hazafias többség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.