A külügyi bizottságtól kérte Demeter Márta, hogy oldják fel a Kaleta-ügyről szóló ülés titkosítását. Németh Zsolt elnök elárulta lapunknak, mit fog válaszolni.

(Forrás: Index)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A fideszt állítólag felháborította az eset, és a gyenge ítélet is. Azt mondta a nemzeti-beteg, hogy ha lenne befolyásuk az ügyészségre, akkor ötször szigorúbb ítélet született volna.
Ehhez képest kimenekítették Peruból, elhallgatták, majd titkosították az ügyet.
Ez így hiteles, ugye?
Aki Én
A fideszt állítólag felháborította az eset, és a gyenge ítélet is. Azt mondta a nemzeti-beteg, hogy ha lenne befolyásuk az ügyészségre, akkor ötször szigorúbb ítélet született volna.
Ehhez képest kimenekítették Peruból, elhallgatták, majd titkosították az ügyet.
Ez így hiteles, ugye?
Eladott Ország
A kurvapecér és pedofil. Bízzon a fideszben
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
A fideszben qrva sok Német Zsolt van, mér ne lehetne ez a bafasz az ötödik ? Ha jól emlékszem Bayer Zsóti is az V. fidess tagkönyv tulajdonosa. Semjén Zsóti lovának meg IV lába volt. Cuki kabátkája van V. Németh Zsoltnak, azt meg kell mondanom. Olyan igazi nemzeti. Meg hungarikum is. Vé Németh Zsolt államtitkárból- kiemelkedő nemzeti értékek felügyeletéért felelős miniszteri biztos- így lett Ötödik Németh Zsolt, de valahogy nekem nem sikerült virágos jókedvre derülni attól, hogy konkrétan melyik fálanalfabéta Németh Zsolt zsibbasztja az ország agyát főműsoridőben.
https://cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lo...
Nem szép Németh Zsolttól, -parlament külügyi bizottságának kormánypárti elnöke-. hogy nem bontotta ki az igazság minden részletét! Ennek Németh Zsoltnak nincs V. azaz vitézi jelölése, mert ő csak egy Orbán seggét nyaló gerinctelen szardarab.
Ötödik Hugo utca
Hatodik Lenin
Vlagyimir Iljics Pál pápa
https://uploads.disquscdn.com/images/9f770126...
Gyütt Mönt
Nemcsak a külügy titokgazda, hiszen létezik gyónási titok is, tehát a tiszteletes úr is titokgazda.
Nessy
Ha valahol valami simli van, azt azonnal titkosítják az idők végezetéig! Lett légyen az beruházás, hitelfelvétel, haveri probléma elsikálása!
Nessy
@Gyütt Mönt: Sőt, orvosi titoktartás!
Eladott Ország
Nem a felháborodás zavarja őket (kivéve, ha az ellenük irányul), csupán ebben is kampányeszközt látnak. egy kis PR-hókuszpókusz és máris megugrik a támogatottságuk. A NER taktika:
- Kimentjük
- Hazahozzuk
- Megvédjük
- 10 évre titkosítjuk
- Elengedjük
Majd amikor azt tapasztaljuk, hogy a népharag egyre jobban gerjed.., akkor
- Kiállítjuk az egyik sokszor bizonyítottan "hiteles és szavahihető" csicskánkat a mikrofon elé és úgy teszünk, mintha mi és a retkes vezető is nagyon elitélné az embertelen pszichopata viselkedést. Mert mi "fiatal demokraták", olyan jó MÉLY keresztények vagyunk mind... Probléma megoldva. Az "ítélet" pedig gumicsizmás, kertitörpénk tudta nélkül nem jöhetett volna össze! Most akkor ő a rossz fiú, hugyos meg a jó! Valami bűzlik, de nem Dániában! Vajon, hol lehet a csavar? Vagy már ez is választási kampány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok