A Pest megyei nyomozók egy család három tagját vették őrizetbe. A gyanú szerint az anya és az apa négy közös kiskorú gyermeküket szexuálisan abuzálta, a nagymama felbujtással gyanúsítható.

18+ Szexre kényszerítették a 6, 4, 3 és kétéves gyereküket, és a nagymama még bíztatta is őket – videó

Egy Kerepesen élő családhoz vonultak ki a rendőrök 2020. július 13-án reggel. A 27 éves anyát, és a 30 éves apát nem találták otthon, az 57 éves apai nagymamát előállították. A szülők, miután tudomást szereztek arról, hogy a rendőrök keresik őket, önként jelentkeztek – olvasható a rendőrség honlapján.

A 2019. október végén indult nyomozás adatai szerint M. Marianna és L. Zoltán 2017 nyarán több alkalommal, szinte napi rendszerességgel szexuális cselekményre kényszerítette a velük egy ágyban alvó, akkor 6, 4, 3, valamint 2 éves gyermeküket, miközben a nagymama, L. Elemér Józsefné a cselekmények folytatására biztatta őket. Ha a kicsik nem akarták azt csinálni, amit a szülők mondtak, erőszakkal, testi fenyítéssel, hajukat megtépve vették rá őket. Előfordult, hogy a gyermekek szem-, és fültanúi voltak szüleik szexuális együttlétének.

M. Marianna és L. Zoltán többször arra kényszerítették gyermekeiket, hogy alig egy hónapos öccsüket egy kistarcsai élelmiszer áruházhoz magukkal víve kolduljanak. Az emberektől pénzt és ételt kérve azt kellett mondaniuk, hogy betegek.

A kicsiket azóta kiemelték a családból és nevelőszülőkhöz kerültek. Az eljárás során bevont pszichológus szakértő véleménye szerint a gyerekek korábbi bántalmazása valószínűsíthető.

L.Zoltán és L. Elemér Józsefné panaszt tett a gyanúsítás ellen, és mindhárman tagadták a bűncselekmények elkövetését.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán M. Marianna és L. Zoltán ellen szexuális erőszak, szexuális visszaélés, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntettének, L. Elemér Józsefné ellen szexuális erőszak és szexuális visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Mindhárom gyanúsítottak őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatásukat.

(police.hu)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Eszméletlen, hogy emberek (ezek nem is azok) mire képesek??!! Börtönbe velük és majd a börtönlakók igazságot szolgáltatnak!!!
liwidi és annak, aki ideteszi a k. anyját!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: mára az a célod,hogy tudja meg mindenki,hogy gyogyós vagy?
ne fáradj, tudják !
Shikari
Ó, hogy ki ne felejtsem a legendásan liberális pedofil szemetet, Daniel Cohn- Bendit fősimogatót. Lehet a család tanácsadója volt!
ómió
@Shikari: Vigyázz, mert "liberálpc-ül" csak azt a pedót szabad (sőt! kell is!) bántani, aki a Fideszre hazudható! Lásd Kaleta! A többi "normál,sima ügy", hisz azokat talán a "prájdon gyártották"!
Shikari
@ómió: Ez mind prájdos degenerált és liberális!
csak úgy....
@ómió: @Shikari: a kettö szivárványos ficsúr,még itt elöttünk szíjják ki egymás nyakát!
pfújj
ómió
@csak úgy...: Ne hazudd másra a fajtádat! Vagy már úgy születtél? Lenin efftársad úgy "teremtett"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok