A másfél napos, rendkívüli országgyűlési ülést a kormánypártok csupán azért hívták össze, hogy a tervezett Európai Uniós óriás hitelfelvétellel szemben muníciót adjanak Orbán Viktornak. Annak nulla esélye volt, hogy a Kövér László, Kocsis Máté és Simicskó István által benyújtott határozatról érdemben vitatkozzanak, hiszen az borítékolható volt, hogy a 132 kormánypárti politikus ezt ha esik, ha fúj megszavazza.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ahogy számtalanszor megemlítettem: a fityesznyikekre más törvények vonatkoznak! =))
RonaGyuri
Nagyobb itt a gond, mint Laca bornírtsága

Na jó én sem vagyok százas, hogy rációt keresek Kövér Laca szóhasmenésében

„Nem vagyunk hajlandóak önként felcsatolni a nyakörvet, melyen a lánc végét olyanok fogják, akiknek feltett szándékuk a közép- és kelet-európai kisállamok újbóli gyarmati alávetése” – ezt a derék T.Ház-mester tudta mondani, mikor Kövér László megkapta a szerepet, hogy első megszólalóként vezesse fel a vitát az Európai Unió 750 milliárd eurós mentőcsomagjáról.
Nos ez persze sületlenség – nincs magánál az sem, aki mást várt tőle -, de messze nem ez volt tőle a csúcs.
Kifejtette, hogy „Magyarországnak semmi szüksége a mentőcsomagra, nem is támogatja a hitelfelvételt”, majd „Homályos, definiálatlan eljárásrend keretében a pénzek kifizetését össze akarják kötni, valójában nem az európai értékeknek, hanem az EU globalista, bevándorláspárti, nemzet-, hagyomány- és családellenes, egyre agresszívebb és egyre destruktívabb elitje által megfogalmazott politikai kívánalmaknak való megfelelés kötelezettségével”. Ha nem kell, nincs rá szükségünk, akkor nem mindegy milyen alapon osztják???
De az igazi gyöngyszem, hogy a végén újra szólásra emelkedett Kövér, s ekkor az EP-képviselőként felszólaló DK-s Dobrev Klárát és momentumos Donáth Annát támadta be, komcsi felmenői okán!!! =))
dr. prédikátor
132 mocskos szemét ingyenélő hazaáruló tróger!!!
verőce21
Bele kell olvadnunk az Európai Unióba! Szerelmesen eggyé kell vele válnunk, bele kell ájulnunk az ülepébe! Az Európai Egyesült Államok minden jónak és igaznak a forrása, az egyetlen üdvözülési lehetőség! Nemzetieskedés és „önzés” helyett „párbeszédre”, tehát a brüsszeli elvárások azonnali, kételyek nélküli és teljes végrehajtására van szükség. - ezt üzente a dolgozó magyar népnek Szemkilövetőné, a késpengeajkú rettenet.
Csizmás Kond
A demokrácia a szavazáson alapul, és a lényege hogy a szavazás eredménye törvény. Az aki ezt nem érti vagy úgy hiszi hogy nem ez a lényege az ne vitassa a jogait mert az nem demokrata hanem akarnok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.