Másfél milliárd forintos uniós támogatásból próbálta Iregszemcse önkormányzata felújítani a helyi iskolát, de elkövettek egy óriási bakit – számolt be az ATV.

1,5 milliárd forintból újítottak fel egy iskolát, de kifelejtették az ebédlőt

A tervekből ugyanis kimaradt az étkező, így a gyerekeknek minden nap egy kilométert kell gyalogolniuk, hogy ebédet kapjanak.

Az iskolában korábban sem volt ebédlő, de a szülők reménykedtek benne, hogy a felújítás során gondolnak erre. Azonban ez nem így történt, az építkezés pedig már javában zajlik, a terveken nem lehet módosítani.

Így az iskolásoknak továbbra is sétálniuk kell, átvágva a forgalmas 65-ös úton minden étkezés előtt, és után.

"Ebben az ügyben felkerestem a KLIK-et, és elmondtam nekik hogy ezt hiányolják a szülők és a gyerekeik, megkértem őket segítsenek, módosítsanak rajta. Az volt a válasz, hogy a terv kész, változtatni már nem tudnak"

– mondta Farkas János önkormányzati képviselő az ATV Híradójában.

A falu néhány képviselője Keresztes László Lórántot, az LMP országgyűlési képviselőjét is megkereste, aki azt mondta, személyesen is megkeresi "Süli képviselő urat", hogy mint a körzet országgyűlési képviselője, kormánypárti képviselője, vesse latba a lehetőségeit, és most tegyen érdemi lépéseket a megoldás megtalálásának érdekében

(ATV)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Ugyan, ennyi pénzből már lehetne azért az épület mellé egy kis melléképület ebédlőnek. Csak akarat kérdése. No, meg jó szándék és ész.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
@Eladott Ország: az összes közalkalmazott, ide értve a pedagógusokat, egészségügyieseket, rendőr és katonaság, mind alul vannak fizetve.
balos
Szerintem is,de akkor meddig tűrik,hogy minden esetben ők legyenek a híbásak?
nezelodo
@Eladott Ország: ma 10:47. Alighanem a janicsárképzés rendszerét "ásta alá" a magántanulói csoportok mindegyike, azért meszelték el egységesen, és a pártkatona iskolaigazgatók már a jogszabályuk életbe léptetése előtt is elszabotálták a beíratásukat, annyira féltek. Pedig jó lenne, ha az állami oktatásban olyan színvonalat érnének el, mint a tanulócsoportokban...
division
@Eladott Ország: Igazad van, bár nem minden pedagógus keres bruttó 210 ezret, bár az is igaz, nem 6 éves munkaviszonnyal vagy kezdőként. Nejem nettója jelenleg 290 ezer majdnem, igaz, több mint 25 év van már mögötte. Minimum 500 ezernek kellene már lenni ennyi idő után. Az iskolaőröknek meg fontos szerepük lehet, mivel sok szülő képtelen arra, hogy a hülye gyerekét megnevelje, ezáltal hátráltatja a normális gyerekeket az iskolákban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.