Elegáns ünneplés.

Így örül a Fidesz az EU-csúcs eredményének: bevándorlózás, Gyurcsánynézás

Az EU-csúcson született megállapodás a magyarok számára pénzügyi és erkölcsi siker, Magyarország több pénzzel és emelt fővel zárhatja az EU-csúcsot – közölte a Fidesz kedden az MTI-vel.

Közleményükben azt írták: Orbán Viktor miniszterelnök ismét következetesen kiállt a nemzeti érdekekért és elérte, hogy Magyarország a tervezettnél 3 milliárd euróval több pénzt kapjon.

Magyarország ígéretet kapott arra is, hogy "a bevándorláspártiak által kiprovokált és a hazug Sargentini-jelentésre alapozott igazságtalan 7-es cikkely szerinti eljárást le fogják zárni" – tették hozzá.

Úgy fogalmaztak: "Nem mondunk le arról sem, hogy a magukat civilnek nevező, de valójában politikai tevékenységet végző szervezeteket el kell zárni az uniós pénzcsapoktól, mert az uniós pénzeket a migráció szervezésére és a tagállamok nemzeti szuverenitásának lebontására használják."

Hangsúlyozták, hogy Európának és Magyarországnak most a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk helyreállítására, a munkahelyek védelmére és új munkahelyek teremtésére kell fordítania minden erőforrását.

A közlemény szerint a magyar baloldal ezúttal is "gyalázatosan viselkedik. Gyurcsánynétől kezdve a szocialistákon át a Momentumig most is a nemzeti érdekek ellen dolgoznak és Magyarország ellen áskálódnak". Akkor lennének elégedettek, ha Magyarország kevesebb pénzt kapna és feladná a nemzeti érdekeit pénzügyekben, valamint gazdaság- és bevándorláspolitikában is – tették hozzá.

Az uniós tagállamok vezetői pénteken kezdődött, és kedd hajnalban véget ért brüsszeli csúcstalálkozójukon elfogadták a 2021 és 2027 közötti időszakra vonatkozó uniós költségvetésről szóló és a koronavírus-járvány okozta gazdasági és társadalmi károk helyreállítását célzó pénzügyi csomagot.

Forrás: MTI

Kép: Fidesz

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@Horizont: Remélem jó "irányba" hánytál és esetleg el is "találtad":)) A Fidesz és élükön O.V. egy tetüfészek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
Emberek! Nincs itt semmi látnivaló! A fidesz és a vezérkar folytatja a hazudozást!
Józsipapa
a 132 hős szembeköpheti saját magát, mert
nem ezzel engedték útra a hátizsákjában,
a fénylő csillagot...
most meg megy a mea culpa;
ezért teljesen felesleges volt a hétfő - keddi
időtöltés !!!
szarházi banda !!!
Nyírfa
@tudode: Szerinted van barátja? Talán Simicska volt, de, lehet, hogy ő is csak eljátszotta azt a szerepet, amit Orbán kiosztott rá. Nem tudom, a hatalmon kívül van-e bármi érdemleges a számára. Nem is érdekel, számomra ő egy teljességgel érdektelen ember. Ami miatt mégis figyelni kell rá, az az a sajnálatos tény, hogy ő lett a miniszterelnök.
verőce21
Ez nem győzelem, ez inkább szégyen...! Az lenne győzelem, ha nekünk nem adnak "hitelt" semmit...,
(Na az talán győzelem lenne…)
LauraEM99
Nézze mеg а webkamега mаszturbáсiós vidеóimаt -> www.lovexx.club
ómió
Bevándorló? Gyurcsányné? Pedig azok efftársilag - nyilván - "nincsenek is"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.