A Cozma gyilkosság ügyében egyre nő a kérdőjelek száma, a válaszok pedig finoman szólva zavarosak. Több igen érdekes információ lát napvilágot az üggyel kapcsolatban. A Veszprémi Naplónak megszólalt egy, állítása szerint korábban az enyingi bűnözői csoportba tartozó férfi, aki állítja: a bandának összeköttetései vannak a rendőrséggel, akik évek óta tudják, hogy Sztojkáék miből élnek. A rendőrség szerint nincs is bűnbanda, néha meg mégis van. Az illetékes miniszter pedig saját magát cáfolja.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
Szép cikk... Egy normális országban Draskovics már rég elbújdosott volna, nem egyik szavát üti a másikkal... Teljes fejetlenség, káosz, azt se tudja mi van körülötte, egy a fontos, a szart minél hamarabb besöpörni az szőnyeg alá, amint feltűnik valahol.
zsolti
Az meg, hogy az ügyeletes bíró aláírása kell egy körözés kiadásához, egyenesen vicc. Ilyen is egészen biztos, hogy csak nálunk van. És ha megbetegszik? Elüti a vonat? Belepi a hó? Megáll nélküle az élet addig? Áhh...
menasagh
Hogy ki hazudik ?..hát ki is mondta hogy hazudunk éjjel nappal ?....:)
Evikati
@zsolti: "Nem az a baj, hogy nyakig vagyunk a szarban, hanem az, hogy lötyögtetik."
Normális demokráciában ennél kevesebbért, lemondott volna az igazságügyi miniszter. (Mint ahogy azt láttuk már sokszor!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.