Portugáliában tartott sajtótájékoztatót a magyar külügyminiszter, a Reuters tudósítója feltette Szijjártónak a kérdést, hogy szabad-e egy ország, ha nincs teljes sajtószabadság?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Á! Nincs!
.
Csak valaki kedvében jár őféleségének, mert nem szíveli ha rákoppint bármely orgánum az klf. hadicseleire, mint pl. az Origó objektív korában:
.
Lehet válogatni:
.
www.google.com/search?sxsrf=ALeKk00Ojw00Ws-m8mZPgehyWDRvp23VtA%3A1595528691270&ei=89UZX9WFEO2FrwTJkbmwBg&q=Orig%C3%B3+Orb%C3%A1n++2002&oq=Orig%C3%B3+Orb%C3%A1n++2002&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQDDIFCAAQzQIyBQgAEM0CMgUIABDNAjIFCAAQzQI6BAgjECdQtCRYtCRgs0BoAHAAeACAAXSIAdYBkgEDMS4xmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpesABAQ&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwiVy_zG_-PqAhXtwosKHclIDmYQ4dUDCAw
-------------------------------------------
.
A lét a tét, minden csoda három napig tart, mint a 100 éves Népszabadság csiki-csukija, ahol Mészáros testvír fészkelte be magát, köztük a NetWork birodalom
.
.Lenyűgöző drónfelvételek a Mészáros-birodalom legértékesebb szerzeményeiről
.
www.youtube.com/watch?v=8vvuI7GgxxY&t=611s
.
!!!
tudode
Ami az Origót illeti:
.
-----5 országos lap, amit tönkretett a Fidesz
.
ezalenyeg.hu/kozugy/5-orszagos-lap-amit-tonkretett-a-fidesz-6458
.
5. Origo
.
""""Ma ha az Origora gondolunk, rögtön az jut eszünkbe, hogy ez az Orbán-kormány egyik legszánalmasabb, legnevetségesebb propagandaportálja. Ha kicsit visszaemlékezünk, eszünkbe juthat, hogy korábban ez az oldal az internet egyik legolvasottabb híroldala volt. Neve jelentett valamit a szakmában és az olvasóközönség körében."""
---------------------------------
.
Köszike Petike!
Peller Anikó
@tudode: Igen, ő volt a kiindulási pont, az etalon. Most meg a vég, az etanol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.