Rekordösszegű pénzt vett ki Kocsis Máté és családja az általuk vezetett cégből tavaly – derül ki a Hobby Key Kft. 2019. évi beszámolójából. Mindez azért is jöhetett létre, mert a korábbiaknál jövedelmezőbb gazdálkodást folytatott az üzleti évben a társaság.

Kocsis Máté családi cége is nagyon ért a pénzcsináláshoz

Mint az a leadott beszámolóból kiderül, a fémáru, szerelvény, fűtési berendezés nagykereskedelmével fő tevékenységként foglalkozó cég az előzőnél 6 millióval több árbevételt könyvelhetett el tavaly, 136,6 millió forintot. És mivel ezzel párhuzamosan a ráfordítások összességében még csökkentek is, ezért közel 70 százalékkal nagyobb nyereséget tudtak végeredményben kimutatni. Az előző évi 21 millió forint után 35,5 millió maradt a cég kasszájában.

A beszámoló mellé csatolt határozat alapján összesen 51 millió forintot vettek ki a Hobby Key Kft.-ből, ami azt jelenti, hogy a Fidesz frakcióvezetője önállóan 12,75 millió forinthoz jutott.

(mfor.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ha valaki mutat egy csóró fideszest,az nyer egy pár zoknit,vagy hangszórót.
Ezek a mi bőrünkön egytől egyig megszedték magukat,nem kicsit..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Ha valaki mutat egy csóró fideszest,az nyer egy pár zoknit,vagy hangszórót.
Ezek a mi bőrünkön egytől egyig megszedték magukat,nem kicsit..
ómió
Az Altus meg majd' "éhenhalt"! Ja, mégse!
tudode
Talán még vannak olyanok ebben az elvarázsolt TABU országban, akik ennyiért sem mennének le egy rongyos bársonyhokedli pályázóként egyetemet végzett kofába, mint pl. karaktetgyilkosság egyik médiumaként, a tiszteletre méltó miniszterelnökkel szemben őfélesége hangjaként:
.
------ Kocsis Máté keményen beolvas Gyurcsány Ferencnek - ECHO TV
.
www.youtube.com/watch?v=9NwHllYtfYw
---------------------------------
.
Az a helyzet, hogy nem tudja az, aki polgármesternek még elment, hogy hol a helye!
.
A stílus maga az ember!
Csizmás Kond
@csipetke: ...kihagy az emlékezeted...a múltkor még azzal tolattál, hogy ami bunkó csóró az mind a fideszre szavaz...szerintem téged is a hold szabályoz mint az árapályt.
Clavigo
@csipetke: A mi Málénk is feltört,,,mint a szennyvíz..A birkák meg habzsolják a krumplit,,négy évenként. :):)
csipetke
@Csizmás Kond: 9:43 Már megint félrebeszélsz.A fidesz-szavazó,és a fidesz-vezérkar,ahova melegmálé is tartozik,baromira nem ugyanaz.Egyébként nem hiszem,hogy azt a szót használtam volna,hogy bunkó,vagy csóró. Sztem azt írhattam,hogy 1bit-esek,ez egy gyűjtőfogalom,ami az összes fidesz-szavazóra klappol.A legtöbb megvehető 5kg krumpliért,vagy 2 csomag száraztésztáért. A külhoniak pedig annyit kapnak a mi közpénzünkből,hogy annyiért akár havonta idemászkálhatnának szavazni akármire
Málna
@csipetke: Mert az ellenzéki vezetők talán szegények?
csipetke
@Horizont: 11:37 Tudom,de ez egy egyszerű dolog,nem a Hadron-ütköztetőről beszélünk,de a macska rendre félremagyaráz dolgokat.Vannak még itt néhányan,akik olyan értetlenek,mint egy marék molylepke.
csipetke
@Málna: 11:31 Egyet mutass,akinek akkora vagyona van,mint pl rogánnak,vagy melegmálénak,hogy a többiekről nem is beszéljünk. Gyurcsányt ne említsd,mert az Altus már akkor megvolt,mielőtt miniszterelnök lett. A fidesz-vezérkar gennyesre kereste magát a különböző sundám-bundám ügyletekkel. Ki bevándorlási kötvénnyel,(amit az adófizetők fizettek vissza),ki mással.
Málna
@csipetke: Honnan tudjam, hogy kinek mekkora vagyona van? A lényeg, hogy mindegyiknek van. Ha nem lenne, az az alkalmatlanságukat bizonyítaná. Aki a saját vagyonát sem képes gyarapítani, az hogy tudná egy városét, egy országét?
Málna
@Horizont: Azért leírhatnád csipetkének, hogy mi ebben a baromság. Ha már nekem nem mered...
volvós
@ómió: 9:27 pofa be irigy buzi patkány !!
volvós
@Horizont: 12:07...kár időt pazarolni ennek az agyatlan narancsos málna vénasszony hozzáröfögését kommentelni, ill. válaszolni
Aki Én
@Málna: Látom itt is sikerült közröhejjé tenni magadat.
Mondjuk jogos is.
Málna
@Aki Én: Egyáltalán nem. Miből gondolod?
Málna
@Horizont: Pedig az vagy. Egy sunyi, gyáva alak, akinek csak a másik háta mögött nagy a szája.
tudode
Nahát!
.
Gyurcsány Ferenc, volt miniszterelnök , őfélesége helyetti viszontválaszában a soroSS bársonyhokedli pályázó azt dobta be, hogy az Apró villában lakik, ezzel szemben, mint őfélesége, az élete párja nevén, a 2010-es, még nyilvános vagyonnyilatkozatában 33 féle cucc szerepelt ároktó, szántól kezdve, földig, mindenféle cuccal, egy külön tábláazatban
.
2010-2015.miniszterelnok.hu/gallery/kozlemenyek/Levai_vagyon_2009.pdf
---------------------------------------------------

.
------ 97 millióba került Kocsis Máté feleségének balatoni nyaralója
.
magyarnarancs.hu/villamnarancs/97-millioba-kerult-kocsis-mate-felesegenek-balatoni-nyaraloja-125086?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery
.
""Van hozzá úszómedence is. Kocsisné vagyonnyilatkozata nem volt nyilvános."""
..----------------------------------------------------
.
Szegény lelkitopRONGY, guberáLÓS gazdagok!
volvós
@volvós: 12:44 ...Na, ja itt Téged ismerünk évek óta, a kritikákat mindig is szembemondtad még a legádázabb " ellenségeinknek " is...Hogy ezt a banyát Te is elkerüld, erre próbáltam felhívni a figyelmed. De hogy ennyire ostoba öregasszony, az látszik a hsz-ain ! Biztos valamelyik nagykutya szivattyúja, akkor viszont érthető... :-))))
volvós
@volvós: bocsika cimzett : HORIZONT 12:44
volvós
Málna @ 14:56
Akkor te meg egy évek óta kielégítetlen vasorrú csúnya dagadt öregasszony vagy , aki senki nem .d...meg mert undorodik tőled...A mérkőzés állása a félidőben 1:1
csipetke
@Málna: 11:52 Bakker! Hogy milyen igazad van! Ha eszerint nézzük,akkor elsősorban orbánt kéne szélnekereszteni,mert amit a vagyonbevallásában ír,az közröhej tárgya.És ahogy írtad,aki a saját vagyonát nem képes gyarapítani,az hogy tudná egy városét,országét.Most világosodtam csak meg igazán! Hát ezért vagyunk mi majd' az utolsó helyen Európában,mert orbán nem képes a saját vagyonát gyarapítani,és mert ilyen béna farok,az országét sem tudja.(az már más kérdés,hogy tudjuk,hova tűnik a rengeteg EU-s és közpénz)
csipetke
@Horizont: 12:07 Abszolut igazad van,de van hogy nem bírja az ember megállni,hogy ne válaszoljon,mikor egetverő f@szságot írnak.
Málna
@csipetke: Na látod, erről beszélek...:-) Ezért nem haladunk egyről a kettőre, mert Orbán még a saját vagyonát sem képes gyarapítani, nemhogy az országét.
advocat
Azért ezért a pénzért még egy jobb autót sem lehet venni. Persze a megszerzés módja már érdekes lehet.
luiz
Bezzeg amihez orbán hozzáér az szarrá változik, már rég le kellett volna váltani a fijúgnak azt a két lábon járó isten verését
Csizmás Kond
@csipetke: Tudom hogy nagyon értelmesek vagytok...meg is látszik minden választáskor, minden tüntetéskor és minden ugrabugrinál...:)))
..szégyellném magam dicsérni ha folyton elpuskáznék mindent...
Csizmás Kond
@Horizont: A vitát hogy gondoltad el ?...mert ugye emlékszel amikor azt mondtad nekem, hogy azért nem szeretsz velem társalogni vitázni mert folyton a fideszt védem és nagyra tartanál, ha egyszer valami jót írnék pl a dékáról vagy más ellenzéki pártról ???
Namostmár, ha nálad az a vita hogy valaki igazat adjon neked akkor azt otthon letudhatod...mert ahogy elképzellek van ott myelvelés...:)
...ésmégvalami, hogy a picsába lehetne veled vitázni ha ugyanazt fújod mint egy gőzmozdony ?
ómió
@volvós: Magadat miért "fested ide", tetüfi?! Vagy csak a "leküzdhetetlenj bolsi szerénység" ártott meg?
ómió
@Horizont: És hol olvastál itt "kormányzati támogatásról"? Vagy azt "csak efftársilag" hozzáhazudtad? "Ögyes"! Nem próbáltad még, hogy ad abszurdum legalább havonta egyszer igazat mondj? Csak, hogy tudd, milyen érzés!
ómió
@Horizont: Ha valaki abból indul ki - és még terjeszti is - hogy a kormányzati támogatás egyenlő a "fideszközeliséggel" - ahogy te teszed - az bizony hazudik! Ahogy te is! Még, ha itt - efftársilag! - tagadod is! Az anno 700 milláért Altusra "privatizált" Motim meg csak-csak "elvolt" a már akkor a raktáraiban lévő pármilliárdot érő áruval, nyilván nem, mint kormányzati "támogatással"! Talán inkább ajándékkal?
ómió
@Horizont: De - úgy látom - érteni se! Legalábbis, amit fentebb írtam!
csipetke
@Horizont: 16:40 tegnap Valódi vitát fideszessel?Hát,azt igen nehéz lesz összehozni,de inkább lehetetlen.Itt a propin ezek a kis trollocskák ugyanazt fújják,mint ott "fönt" a nagyok.Csak ezek hihetetlenül értetlenek.Némelyik rohadt-idegesítő,mikor ötödször próbálsz neki valamit elmagyarázni,de nem fogja fel.Ezekre telik a fidesznek.Most valami seggfej fészbukos "hadsereget" szervez a fidesznek,vállalatok dobták rá össze a pénzt.Eztán még több agyatlan lesz a fórumokon
Eriksson
@Horizont: Azt mondod, hogy az Altus nem kap állami támogatást? Nincs is rászorulva, hiszen a brüsszeli megbízatás bőven hoz a konyhára. Ami nem más, mint az Európai Unió 2014-2020 közötti fejlesztési programjainak ellenőrzésére Magyarországon. Szóval...
ómió
@Horizont: Az enyém meg az, hogy ez a vélemény a bolsiság egyik fix jele!
Eriksson
@Horizont: Nem kap állami támogatást a kormánytól.
Másfél milliárdot kapott Brüsszeltől a 4, azaz négy főből álló Altus ZRT, hogy ellenőrizze a... Mit is?
Csizmás Kond
@Horizont: ...szenilis vagy...na de ez vele jár a korral...:) Te hordasz itt össze hetet-havat és azt állítod én teszem.
Neked a vita az, hogy ha nem győzhetsz akkor előállsz a szőlőfölddel...hogy letagadom...ez már nem szenilisség hanem előrehaladott agybaj. Soha nem tagadtam le magamat csak nem kötöttem az orrodra hogy hol élek és te ebből pártreferenciát alkottál...a kitalációidat átéled és elhiszed...sajnálom de bizonyos dolgok nem tartoznak másokra...ti tanítottatok meg hogy mit szabad és mit nem...és én ezt betartom, függetlenül attól hogy te vagy más mit gondol vagy mit hisz rólam.
Naszóval miről is akartál vitázni ?
Eriksson
@Horizont: Magáncégi megbízatást az Eu. részéről, hogy mint volt miniszterelnök és ellenzéki pártvezető ellenőrizze az állam működését, egyetlen egy sem.
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem itat semmi csak bizonyos dolgokról leírom a véleményemet...bár nehéz felfognod a vélemény az mindig az adott idő és témaeredménye. Ahhoz hogy ide valaki írhasson nem kell lakcímkártya...ez csak amolyan mánia hogy valakiről tudj valamit és azt kifecseghesd vagy ellene fordíthasd bizonyos időközönként...tehát nincs cím...:)
...és orbén vagy nem Orbán...ez szintén helyi baloldali látószög. Sokszor leírtam hogy nálam a politika csak akkor személy ha általa próbál valaki törtetni...konkrét példa erre Gyurcsány, és bár nálad ez mindig kiveri a biztosítékot Orbánra ez nem mondható el.
...és írtál egy hosszú kommentet, de kérdőjelek nélkül...és leginkább magyarázkodtál nem kérdeztél, tehát nem is igen volt amire válaszoljak.
Na és a vita...azt úgy magyarázod hogy az érveket bizonyítékokkal kell alátámasztani...mert te azt teszed...kérlekszépen honnan az a nagy bennfentesség amit itt állítasz ?...mert amiket bizonyítéknak mondasz az a saját tudatalatti vágyad, amit innenonnan, pletykarovatokból alkotott a képzeleted...példa erre az index...
Nem vagyok én sem és szerintem te sem valami beavatott egyén akik elsőkézből tudnánk dolgokat, így elmondjuk a saját elképzeléseinket ...viszont te el is várod hogy azt én el is higgyem...na itt jön mindig hogy büdös román, hogy seggnyaló fideszes hogy mittudommi...
Amikor valamiről úgy el tudsz beszélgetni...mert régen volt ilyen is...hogy abból ne alkoss személyes ügyet akkor mondhatod hogy na most vitázzunk...mert addig sem függetlenül sem emberien nem lehet tárgyalni.
ómió
@Horizont: Tévedsz. Nem állandóan! Csak, ha az ő mantrájuk dől rám! Ahogy tőled is! Ami meg sosem voltam, az az elvtárs! De még a fajtáját se állhattam ki soha! És nem a velem beszélgetőt hazudom le, hanem azt, ha nyilvánvaló hazugságokat tol! Ami meg számomra "nem lenne könnyű", az a bolsi mantrát, fajtát, hazudozást magamról szó nélkül leperegni hagyni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.