A szennyvízminták elemzései azt mutatják, hogy Budapesten és Debrecenben is növekedni fog a koronavírus-fertőzöttek száma.

Kásler figyelmeztette a fegyelmezetlen magyarokat

Kásler Miklór emberminiszter videós üzenetet tett közzé a helyzettel kapcsolatban.

Azt mondja, ezek a hírek óvatosságra intenek minket, és arra hívják fel a figyelmet, hogy

„a nyári szünidő alatt a jól megérdemelt pihenésünket töltve veszítettünk a fegyelmezettségünkből, nem tartjuk a távolságot, nem viseljük a maszkot, nem figyelünk oda arra, hogy zárt térben tartsuk meg a szociális távolságot, szabadtéri rendezvények esetében pedig rendkívül nagy torlódások vannak a mosdók környékén”.

Kásler szerint fegyelmezettséggel lehet konszolidálni a helyzetet, máskülönben „minden egyéb szabályozást folyamatosan kontrollálni és felülvizsgálni kell”.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Nemrég mondta a balfék főnököd, hogy aki magyar az a Balatonra megy.
Most dugig van. Szerinted mit tartanak ott be??
www.idokep.hu/webkamera/csopakph

Amúgy megkérdezném: hová merült el két szemed világa b+ ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
@Nessy: milyen virológus??? Aki elzártan kommunikál a vírussal?? ... ne hogy már nem tudják a járvány szó jelentését?? Addig lesz halál amig àt nem esünk mindannyian ezen a járványon. Blabla tudd, én átestem és mégis élek. Újra áteshetek rajta.. de már még erősebb a szervezetem... az immunrendszerem. Arra is gondolj; hogy rengeteg fiatal átesett rajta, van akiről tudjuk és van olyan fiatal aki még saját maga se tudta hogy átesett rajta.. A fiatalok zömének.erős az immunrendszere..
A krónikus betegeket elviszi még akkor is ha véletlen kap vakcinát, de gondolj bele amikor a vakcina ütközik a beteg által szedett gyógyszerekre, hogy reagál.. stb... et cetera.
Gazella
Röviden hozzáteszem hogy a vízben már pár éve lapul ez a vírus...
Nessy
@Gazella: mi azt illeti száz évvel ezelőtt ha az egyik gyerek bárányhimlős lett, mellé fektették a többit is, hogy átessenek rajta ők is. Aki esetleg belesüketült, az így járt. A felnőttnek meg ha pechje volt övsömörös lett, miután ugyanaz a kórokozó okozza.
Nessy
@Gazella: Amennyiben igazad van, akkor kéretik csendben tudomásul venni, amikor a fertőzés miatt az idős otthonokban, kórházakban növekszik a halálozási esetszám, és nem bűnbakokat keresni!
advocat
És ebben - kivételesen - igaza van. A 10 parancsolat erről nem rendelkezik.
Pálinkás Pál
@Nessy: Nem beteg több,hanem fertőzött...a kettőt ne keverd össze.,..beteg az ,aki ellátást,.beavatkozást igényel...a negyvenes korosztályból lámpással kell keresned olyat aki ne adj isten kórházba kerül miatta,ha mellette nincs egyébb súlyos betegsége...a virológusok...na ne röhögtess...csak azok szólalhatnak meg a médiában akik járványpártiak, a többi letiltva...valahogy sehol nem látom a világon hogy leülnének egy nyilt vitára azokkal akik szerint korántsem olyan veszélyes ez a járvány...na vajon miért??? segítek neked, mert az adatok alapján nem kell virológusnak lenni ,bárki két perc alatt romba dönti a hivatalos "járvány" álláspontot...utoljára leírom,utána már szarok a témára...jelen adatok szerint kb a világ lakósságának 15 %-ra veszélyes a vírus,különböző okokból...és akkor rendben is van ,hogy a maradék 85 % is szívjon miatta,igaz???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.