A világtól elvonultan él, őstermelőként dolgozik a birtokán Borkai Zsolt volt győri polgármester, aki 10 hónap után – megtörve a csendet – az otthonában fogadta a Blikket. A cikkből kiderül, hogy az origiaszerű luxuhajókázás miatt a horvát rendőrök még vizsgálódnak.

Borkai változatlanul kapja az olimpiai járadékot, és a magyar rendőröktől sem kell tartania

A Győrhöz tartozó Bácsa csendes, kertvárosi közeg, itt található a szexbotránya miatt lemondott városvezető családi háza. Az egykori politikus papucsban, pólóban és rikító rövidnadrágban, kölyöktacskója oldalán nyitott ajtót, kisimult arca arról árulkodott, mintha teljesen elengedte volna az országos botránnyal tarkított múltját.

Mint kiderült, rögös út vezetett idáig

- fogalmaz sokat sejtetően a bulvárlap.

Őstermelő vagyok, az időm nagy részét ott töltöm, vannak birkáim, lovaim, csirkéim, folyamatosan foglalkozni kell velük. Korán reggel kelek, megetetem az állatokat, de szőlőt is termesztek, a metszéstől a permetezésig mindent én csinálok. Akiknek nagyon sima a tenyerük, ilyenkor rájöhetnek, hogy van kemény munka is a világon. Amikor olimpiai bajnok lettem, vastag volt a kezemen a bőr, most megint ezt érzem

– mondta Borkai.

Borkai nem tagadta, hogy a fiatal lányokkal való közösülést bemutató felvételek után mélyponton volt, sokáig ki sem mozdult a házából, mostanában is csak a barátaival találkozik néha.

Ha a címet nem is, de az olimpiai járadékot meg akarták vonni Borkaitól az ellenzéki pártok. Ez az összeg Borkai esetében körülbelül 330 ezer forint. Végül a Magyar Olimpiai Bizottság úgy döntött, nem vonja meg a pénzt. A volt polgármesternek már nincs cége, ahogy Borkai lányának sem, ő ugyanis néhány hete eladta a nevén lévő, vendéglátással foglalkozó vállalkozását.

A horvát rendőrség még tavaly vizsgálatot indított, hogy kiderüljön, történt-e törvénysértés Borkai ott-tartózkodása során – emlékeztet a bulvárlap.

A zágrábi belügyminisztérium lapunkat arról tájékoztatta, a vizsgálat még jelenleg is tart. Közlésük szerint a folyamat azért igényel a szokásosnál több időt, mert a nyomozás nagy része „nemzetközi rendőrségi együttműködésen keresztül zajlik”, az érintettek ugyanis nem Horvátországban élnek.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI/Krizsán Csaba, archív

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Miért kéne tartania a rendőröktől? Tisztességes nerkompatibilis, nemzethy, keresztény polgár. Mint a Kaleta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Te cserélj már hazudozólemezt, görényfi! Ha meg csak olyanod van, akkor ne reklamálj az azonos válaszok miatt! Amúgy ezek már Athina Művek "innovációk"? Húzósabb hazugság nem akadt?
ómió
@Eladott Ország: Még mindig az Athina összest "csemegézed"? De azt magadnak gyűjtötted, nem baj? Lemezcsere meg sehol?
ómió
@Eladott Ország: Na! Az Athina Művek "újrarendezte" A Bajai Video Zrt. "dokumentációs anyagait"? És te, görényfi efftárs, melyiket "rendezted"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.