Novák Előd egy 15 méteres tűzoltólétrára állva távolította el a szimbólumot. A rendőrök végül előállították.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A bunkóságban a Mi Hazánkban sincs határ!!! Fogalmuk sincs a szivárványos zászló történetéről és küldetéséről!!
Novákot példamutatóan el kellene ítélnie egy normális bíróságnak!!! Mellesleg hol voltak a biztonsági őrök??? Azokat is felelősségre kell vonni!!!
Miért más az emberek véleménye a felvilágosult nyugaton???
Szivárványos zászlót tűztek egy linzi katolikus templomra - egyházi engedéllyel:
hvg.hu/kultura/20200712_Szivarvanyzaszlo_egy_linzi_katolikus_templomon
Pálinkás Pál
@Jozefina: teljesen mindegy mi a szivárványos zászló története, az számít hogy manapság mit jelképez!!! a horogkeresztet sem a nácik találták ki,mégis a világ velük azonosítja!!!
Jozefina
@Pálinkás Pál: a náci horogkeresztet a nácik koppintották ebben a formában a nácik használták: "Propaganda főnökként és amatőr művészként Hitler maga tervezte meg a swastikával díszített zászlót, amelyet azután az új náci párt elfogadott. A Thule-i ívelt swastikát az egyenes karokkal formált jelkép váltotta fel. Színe fekete, vörös háttéren, fehér körben. Ugyanis a régi birodalmi zászlót szintén ugyanez a három szín alkotta.
Sok találgatás folyt már arról, hogy Hitler vajon szándékosan fordította-e meg az eredeti tibeti swastika irányát egy vészjósló gesztussal, ezzel a jószerencse szimbólumát egy ördögi jelképpé alakítva."
A szivárvány színű zászló: "Igazi népszerűségre 2002-ben tett szert, amikor a küszöbön álló iraki háború elleni tiltakozásul meghirdették a Pace da tutti i balconi (béke minden erkélyről) mozgalmat. A legelterjedtebb változata hét sávból áll (lila, kék, világoskék, zöld, sárga, narancssárga, piros), a közepén pedig a PACE (béke) felirat található. A zászló azóta az egész világon elterjedt mint a békemozgalom szimbóluma.
A szivárványzászlót számos más csoport és szervezet is használja. Az Andok népei társadalmi mozgalom szivárvány színű zászlója a wiphala nevet viseli. A tibeti imazászlók gyakran szintén a szivárvány színeiből állnak. Az Oroszországban található Zsidó autonóm terület zászlaja szintén szivárvány színű."
Pálinkás Pál
@Jozefina: akárhányszor beillesztheted ezt a leírást...ettől semmi nem fog változni...a szivárványos zászló jelenleg a buziság szinonímája!!! arról nem beszélve hogy karácsony sem a " Pace da tutti i balconi" miatt aggatta ki a városházára...hanem kimondottan a buzeránsok miatt!!!ezt ő maga mondta!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.