Házkutatást tartott a rendőrség Novák Elődnél a szivárványos zászlók leszedése miatt. A XI. kerületi önkormányzat kedden jelentette fel őt, amiért leszedte és ellopta a polgármesteri hivatal elé felhúzott zászlót, valamint megrongálta a zászlótartó rudat, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke az újbudai városháza elől is elvitt később egy szivárványos zászlót.

Házkutatást tartottak Novák Elődnél, miután a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke az újbudai és a fővárosi városházáról is elvitt egy-egy szivárványos zászlót. Novák Facebook oldalán azt írta:

2 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget a rendőrség, éjszakai házkutatást tartottak, rabosítottak, DNS-mintát is vettek az ujjlenyomatvétel és a fényképkészítés mellett, mindezt pusztán az újbudai zászló bevonása miatt, így próbálja a kormányzat megfélemlíteni a devianciák propagálásával szemben felsorakozott, normalitáspárti erőket.

A XI. kerületi önkormányzat kedden közölte, hogy feljelenti Novákot, amiért leszedte és ellopta a polgármesteri hivatal elé felhúzott zászlót, valamint megrongálta a zászlótartó rudat.

Forrás: HVG, Blikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Józsipapa
minimum 2 évig ott a helyed...kiskõcsög...
ómió
Akasztás majd kormányváltás után, a "liberális értékek" jegyében?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.