Novák Előd, a Mi Hazánk tótumfaktuma vasárnap fogta a lajtorjáját, felmászott a budapesti önkormányzat épületének homlokzatára és leszedte onnan a kifüggesztett szivárvány színű zászlót. Akik teljes mellszélességükkel kiálltak mellette…...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Attól tartok, a fidesz kiutalná neki közpénzből. Legyen inkább elzárás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Jó nekik a sertés ganyéjban firedőzni. Élvezik is vagy csak úgy tesznek, fene a gusztusukat.
Nyírfa
Attól tartok, a fidesz kiutalná neki közpénzből. Legyen inkább elzárás.
Eladott Ország
Szép kicsiny hazánkban nincs forradalom, jelenleg csak a szélsőjobb hirdetett háborút a szivárványos zászló ellen. Most éppen Novák Előd és az ő hazája mászott fel egy tűzoltólétrára és szedte le hősiesen a zászlót a városháza homlokzatáról. Bizonyára hordoz valami mély lelki tartalmat ez a hősies cselekedet, akárcsak a fradisták múltkori zászlóégetése, de én nem nagyon tudok, igaz, nem is akarok belelátni ezeknek a bátor harcosoknak a fejébe. Azt azért remélem, hogy a zászló nem ütött vissza. Már azon sem lepődnék meg túlzottan, ha egy záporos napon tüzet nyitnának a szivárványra. Nemzetileg persze. Azért kell a légvédelmi rakétarendszer. A szivárvány miatt, bár az nem mindennapi jelenség.
Nyírfa
@Eladott Ország: Hogy még a természet is a természetellenesnek kedvez, ez ám az önellentmondás! :)
De hát, Soros. Ki más is lenne e jelenség előidézője? Ő, a háttérhatalom, meg a Gyurcsány. Isten meg a szabad akaratra hivatkozva a Novákot sem vágja pofán. Ránk hagyja.:)
luiz
Mit lehet erre mondani? Adódjon úgy!
SystemError
Micsoda színvonalas akció volt! :) A fő látens buzik mind mellette állnak. Hol lehet megnézni, ahogy a Bayer kihrélt buzis hangján beszél a buzikról? Nagyon vicess lehet!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.