A DK elnöke szerint “meg kell tanulnunk érteni és védeni egymást” az ellenzéki oldalon.\"Ha győzünk, együtt kell tartanunk egy országot. Őrizni biztonságát, hétköznapjait, reményt adni, hogy majd jobb lesz. Sokfajták vagyunk. Minden tekintetben. Azokat is kormányozni kell, akik a pokolba kívánnak bennünket. De egy percre se feledjük: együtt vagyunk magyarok, és mindenkinek jár a tisztességes élet, hitének, meggyőződésének szabadsága, védelme. Meg kell tanulni mindannyiunknak együtt élni. Háború helyett elfogadni, hogy sok út vezet a boldogsághoz. Az ellenzékiség első próbája, hogy a reményeink szerint ránk szavazó két és fél, hárommillió embert együtt tudjuk tartani. Mindenfajta jogos és megépített különbségeinkkel. Tudom, hogy sokaknak ez nem könnyű. De higgyétek el, kormányozni még nehezebb lesz. Fogunk hibázni. Ellenzékben és kormányon is. Mert emberek vagyunk. De ha értjük és védjük egymást, akkor sikerülhet. Ez a dolgunk. Semmi más nem fontos.\"-írta vasárnap közösségi oldalán a DK...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Most fognak az ellenzéki pártokba beépült ""orbánbombák"" igazán aktiválódni. És, ha befejezték az aknamunkájukat, akkor lehet majd ezeknek is ""szilizálódni"". A jólvégzett fellazítás stallumot és pénzt fog hozni nekik is. A választásig cél egy megint többdarabra amortizált ellenzék kialakítása. És ehhez a legjobb módszer a beépülő modulok alkalmazása.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Nyírfa: "Miért baj az, ha valaki baloldali szavazó?" - mert az ugyanolyan bigott kommunista, mint Te vagy...!
verőce21
Fletó ott téved, hogy nincs az ellenzékben 2,5-3 millió egyfelé szavazó...
Azok a selejtes komcsik, házmesterek, és lumpenelemek mindegyike maga szeretné a hatalmat, hogy ne kelljen dolgozni!
Nyírfa
@verőce21: Ez a válasz szinte akadémiai székfoglaló.
vitriol
@Namely: Tegyél fel új lemezt, ez már rég lejárt, pedig új korában sem volt alapja!
Namely
@vitriol: Hát persze, csak egy pár ember szemét lövette ki ez a féreg, semmi ezen kívül semmi alapja nincs annak, hogy emberek szemét lövette ki.
Amúgy védd csak a ferikét, te is megkapod a kardlapozást, ha úgy támad kedve és érdeke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.