Összefogásra hívó videót készített a kormányzattól nem oly távolra álló szervezet.

Igazság, erő, felemelkedés – együtt tesszük naggyá a Kárpát-medencét címmel összefogásra hívó, "szemléletformáló" videót készített az Alapjogokért Központ.

A nándorfehérvári diadal és a 6-3 is szerepel az Alapjogokért Központ új videójában

Fotó, címlapkép: részlet a videóból

Szánthó Miklós, a központ igazgatója az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában azt mondta, a videó központi gondolata, hogy a történelem során a nehéz helyzetekben sokszor külső felmentő sereg érkezésében bíztak a magyarok, de rá kell jönniük, hogy ők maguk a felmentő sereg.

A videó és a kampány arra hívja fel a figyelmet, hogy a magyarok nem számíthatnak külső segítségre, csak a Kárpát-medencében élő népekkel összefogva tudják naggyá tenni a régiót – tette hozzá.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Sehol nem találom a mohácsi csatát, az I. és II. világháborút, a Dunábalövést és hasonló ""sikereinket"".
Pedig TELJES ezzel lett volna a Fidesz önfényezése. Így elég féloldalasra sikeredett...
Nessy
@namihami: Azt is feledi, amikor pont a ma piedesztálra emelt szomszédaink, hagytak cserben, vagy támadtak hátba! Ebből a 6:3 valós magyar győzelem, de abban meg nem is kellett a kárpát medence segítsége!
Gyütt Mönt
Nem értem, hogy egy labdarúgó (6:3) mérkőzés hogyan illeszkedik egy Kárpát-medencei összefogásba. Más: a Monarchia nem volt jó számunkra, mert elnyomták a magyarokat. A szabadságharc leverése után Kossuth a Duna menti népek konföderációjáról álmodott, de nekünk az sem volt jó. Mára ott tartunk, hogy az EU sem jó, mert Brüsszel is ellenség. Lehet, hogy túltoltuk a hazaffyságot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.