Facebookon okfejtett Menczer Tamás.

Az államtitkár szerint ha home office-oznának a Külügyben, az hazafiatlan lenne

A baloldal a bajban inkább hazavonulna – írta Facebook-oldalán a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára csütörtökön.

Menczer Tamás bejegyzését azoknak a "hőbörgőknek" címezte, akik nem értik, hogy a KKM miért nem vonulhat home office-ba.

"Nekünk Magyarország az első, a magyar emberekért dolgozunk, és úgy gondoljuk, hogy egy minisztérium nem zár be, nem vonul haza. Itt kell lenni, csinálni kell, egy világjárvány idején is" – szögezte le.

"Jött is a balliberális sereg (amely se nem bal, se nem liberális), hogy ez embertelen" – fogalmazott, hozzátéve: nem az. Ugyanis – mint írta – aki a Külügyminisztérium dolgozik, az a haza szolgálatára szerződött. A haza szolgálata nem opcionális, és időnként veszélyes – hívta fel a figyelmet az államtitkár, megjegyezve: "de arra szerződtünk, hogy ezt vállaljuk".

"A baloldal a bajban inkább hazavonulna. Ők meg ilyenek" – írta Menczer Tamás.

Szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében az MSZP közölte, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kirúgással fenyegette meg azokat a külügyminisztériumi alkalmazottakat, akikben akár csak felmerült a távmunkára való átállás gondolata.

Forrás: MTI

Kép: MTI/Balogh Zoltán

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az viszont hazafias, mikor az Adriáról dolgozol egy milliárdos yachton, kétes körülmények között.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Az viszont hazafias, mikor az Adriáról dolgozol egy milliárdos yachton, kétes körülmények között.
simmering73
A legkevesebb kárt akkor okoznátok, ha nem is lennétek.
loero
Ez kb olyan, mint amikor az egyik okostojás azt mondta (hadd ne emlékezzek a nevére), hogy azért nem kellenek szél- és naperőművek Magyarországra, mert az áram a szélcsendben és éjszaka is kell.
Nessy
Ezt az orbitális szamárságot hogy sikerült kitalálni???Akkor a home office-ban dolgozók, pl. a pedagógusok, "hazafiatlanok"???
Az adminisztráció nagyon sok területe olyan,ami otthon is elvégezhető! Vagy nincs megbízható informatikai rendszer???
namihami
Én pedig azt mondom, hogy igaza van. A ""home office"" valóban hazafiatlan. És kötelezném az összes fideszes alkalmazottat, hogy be kelljen járnia dolgozni. Ha nem vírusos, akkor még a vírussal be is oltatnám.
Ezzel a módszerrel sokkal gyorsabban meg lehetne az összes, hazánkra kártékony fideszestől szabadulni és az ország végre fellélegezhetne. Az lenne csak az igazán hazafias cselekedet a részükről.
csak úgy....
@namihami: kételkedek,- ezek gyorsabban talpra állnak a kórságból és nyavalyából mint az alultáplált muzsik!
namihami
@csak úgy...: De a remény...tudod, mégiscsak az hal meg utoljára! Viszont ha az sincs, akkor már tényleg csak ezek maradnak. És a nyakunkon is! Így viszont még bízhatunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.