Ha felfüggesztik az oktatást, a munkából kieső szülős is megkapják bérük jelentős részét Romániában - jelentette ki csütörtökön, Petrozsényban Ludovic Orban miniszterelnök.

Romániában az is megkapja fizetése 75%-át, aki a járvány miatt otthon marad a gyerekkel

Fotó: Mohammed Talatene/picture alliance – Getty Images

A román kormányfő szerint – a korábbi gyakorlattól eltérően – nem országos szintű intézkedésről van szó, hisz az iskolákat is lokálisan zárják majd be ott, ahol a járványtani mutatók ezt indokolttá teszik. Ludovic Orban miniszterelnök részt vett csütörtökön a petrozsényi bányamúzeum megnyitásá – írja a Maszol.ro portál.

Cívishír

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Bezony. Nálunk meg kilökik az utcára az elvesztett munkahelyi embereket. Belökik a rabszolga sorsba, nesze magyar dolgozz havi 50.000-ért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
Bezony. Nálunk meg kilökik az utcára az elvesztett munkahelyi embereket. Belökik a rabszolga sorsba, nesze magyar dolgozz havi 50.000-ért.
Aki Én
Az iskola üzemeltetési költségeken megspóroltból adhatnának nálunk is.
Nessy
Drága Orbánt támogató hű magyarjaink, most echte román állampolgárok vagytok, most nem kell benneteket "megvédeni" a román kormány intézkedésétől??? Így könnyű milliárdokért szavazni, hogy nem érinti őket a döntésük ódiuma! Mindig annak az államnak a tagja, amelyik számára előnyösebb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.