Budapesten a mai nap is úgy kezdődött, ahogy szokott. A kormány és a főváros egymásnak feszült. A főpolgármester reggeli kávéja mellé Fürjes Balázs, Orbán Budapest-felelőse szállította a brióst., ebédre viszont ő kapta a feketelevest!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egy baj van;
Orbán népének mindegy, a többi meg úgy is tudja! =))
Pálinkás Pál
"társadalmi konzultáció eredménye, amelyen már eddig közel 50 ezer budapesti nyilvánított véleményt, nagy örömünkre"
ez legalább olyan hülye mint a főnöke, a karácsony...kitörölheti a valagát az állítólagos 50 ezer véleménnyel egy 1.9 milliós városba!!!
RonaGyuri
ez a mocskos kis tetű fogja be a pofáját! Az elmúlt 1 év termése nála; a Lánchidat oldják meg annyiból, ami nem elég, de az atlétikai stadionra (amit egyébként személyesen ő lopott ki a Puskásból) bő 30 milliárd + érkezett!!! =))
vitriol
@Pálinkás Pál: hiába szívózol, tudomásul kell venni, hogy a fővárosban több az autó, mint amennyi normálisan elfér. Nem csupán a biciklisek miatt, de a gyalogosok is tisztább levegőt akarnak szívni, és végeredményben ez a cél. Az autósok is be fogják ezt látni, hisz ők sem mind egoisták, családon belül is megoszlanak: közúti közlekedőkre, gyalogosokra, biciklizőkre, stb.
Pálinkás Pál
@vitriol: hát..látom a fizika,kémia nem volt erősséged az iskolában...ha egy adott útvonalon állandóan megáll egy autó ,háromszor olyan lassan tud csak áthaladni... , az biztos nagyban segíti a jobb levegőt ,igaz??? bármibe lefogadom hogy valami drótszamaras vagy...,csak az a helyzet hogy baromi kevesen vagytok...a többségnek meg tele a töke a forgalom lassítással...ebbe fog bukni karácsony...tudomásul kéne vennetek, hogy egy metropolisz nem a bicikliseknek épül...mellesleg,én nem igazán vagyok kormánypárti ,ezt mindenki tudja...de csinálhat karácsony amit akar...a duce egy tollvonással elintézi a biciklisávokat ha az az érdeke, mint ahogy a parkolást is...csak még hagyja,had fokozódjon az ellenszenv...utána új föpolgármester választás,egy kis PR duma,és az ellenzék megköszönheti a biomarhának hogy elveszti a fővárost!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.