A baloldal minden eszközzel próbálta megakadályozni a hétfőn lezárult nemzeti konzultációt, de most sem sikerült elhallgattatni a magyar embereket – mondta a Fidesz-frakció szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Halász János kiemelte:

minden idők második legnépszerűbb konzultációja volt a mostani, ami azt jelzi, hogy a magyarok fontosnak tartják elmondani véleményüket az életüket és az ország jövőjét meghatározó kérdésekben.

Pedig a baloldali pártok mindegyike próbálta ellehetetleníteni, hogy az emberek véleményt mondjanak: Gyurcsányék, a szocialisták, a momentumosok, az LMP-sek, a jobbikosok mind próbálták lebeszélni az embereket arról, hogy részt vegyenek a konzultációban – mondta a frakciószóvivő, hozzátéve:

olyan "aljas és gátlástalan módszereket" is bevetettek, hogy begyűjtötték, széttépték, és még a postaládából is kilopkodták a kérdőíveket.

Szavai szerint a baloldal ezúttal sem akarta, hogy hallatsszon a magyar emberek véleménye a koronavírus-járvány elleni védekezésről, a bevándorlásról, Magyarország gazdasági szuverenitásáról és a "második Soros-tervről". Azért nem akarja – folytatta –, mert ők soha nem a magyar emberek akaratát, hanem "idegen hatalmak megrendelését teljesítik".

"Ha rajtuk múlik, akkor ez most is így lenne, a koronavírus-járvány miatti válságkezelésben, a gazdaságpolitikában és a bevándorláspolitikában is feladnák a nemzeti érdekeket" – fogalmazott Halász János, köszönetet mondva mindenkinek, aki részt vett a konzultáción, és "nem ült fel a baloldal akcióinak".

Közölte: a Fidesz-KDNP, ahogyan eddig, ezután is a magyarok akaratát érvényesítve fogja a járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezés, a bevándorlás és a nemzeti szuverenitás kérdéseiben meghatározni a további intézkedések irányát.

A frakciószóvivőt kérdezték a tiszaújvárosi időközi parlamenti választáson induló ellenzéki jelölt, Bíró László korábbi szavairól, amire úgy reagált: Bíró László antiszemita kijelentéseket tett, a nyilatkozata felháborító és gyalázatos, és elfogadhatatlan, hogy a közéletben van. Egyúttal csodálkozását fejezte ki, hogy Karácsony Gergely főpolgármester nem tiltakozott a Budapestet gyalázó szavak miatt. Azt is mondta Bíró Lászlóról, hogy "egy náciról van szó", és nem hisz a bocsánatkérésének őszinteségében.

Halász János szerint a baloldal a pénzért és a hatalomért mindenre képes, nem érdeklik őket a jelöltjük nyíltan antiszemita kifejezései sem.

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Normális országban erről úgy számolnának be hogy a konzultációra reagáló emberek a választásra jogosultak 22,5 %-át teszik ki csak. Mivel online fiktív válaszokat is lehetett adni, így a 20 %-ot sem éri el. A kormány keresi a kudarc okát. De hát ez normális országban azért sem fordulhatna elő, mert ezt a cirkuszi mutatványt eszük ágában sem lenne eljátszani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Normális országban erről úgy számolnának be hogy a konzultációra reagáló emberek a választásra jogosultak 22,5 %-át teszik ki csak. Mivel online fiktív válaszokat is lehetett adni, így a 20 %-ot sem éri el. A kormány keresi a kudarc okát. De hát ez normális országban azért sem fordulhatna elő, mert ezt a cirkuszi mutatványt eszük ágában sem lenne eljátszani.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
ómió
Sőt! A kérdőívlopásuk "hatékonysága" se javult!
nezelodo
Nálink az országgyűlési választáskor az import fideszes képviselőnk támogatói olyan villámkezűek voltak, hogy 28 másodpercenként kapott egy aláírt és kitöltött ajánlóívet, az űrlapok felvétele és leadási időt számolva. Az azt követő önkormányzati választáson pedig ugyanitt akkorát bukott a fidesz mint ide Lacháza. Hogy megváltoztak a szavazóik!?
kereső
Minden hülyét előszednek a naftalinból, mint ez a halász is,hogy előadja a napi hazugságokat?Csodálom, hogy nem beszélt "soros, gyurcsány,brüsszeli háttérhatalom" ármánykodásról.Bár valamelyik tyúkeszű a minap azt mindta, hogy ők lopkodták ki személyesen az emberek postaládájából az inzultációs leveleket.Ha jól rémlik, az meg az elvetélt katonai ügyész volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.