A kommunizmusban megtanultuk, hogy a szellemi erőszakot mindig fizikai erőszak követi - jelentette ki Kövér László a Szovjetunióban Volt Magyar Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezetének 30. országos találkozóján, Siófokon. Az Országgyűlés elnöke elmondta: a szellemi erőszak és a politikai diktatúra 21. századi vadászai ma is közöttünk járnak, de mi lehetünk az első nemzedék, amely tudatosan és eredményesen szállhat szembe velük.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
csak ámulok és bámulok,hogy mi mindent tud ez az ennél is jobb sorsra érdemes kövérkés...
csak úgy....
@csak úgy...: ezek szellemileg izélgatják az egyetemeket,föiskolákat az egész oktatást és a laci elöre tudja,hogy gyün a fizikai eröszak?
Nyírfa
Így van, Laci, nálatok jobb példát keresve sem találnánk.
Nyírfa
Mielőtt az " állig fegyverben "-t mindenre kiterjesztené az öreg Orbán, csak be kéne dugni egy pszichiátriára, és jó ideig ott tartani. Biztos, ami biztos.
namihami
Ezt vehetjük előzetes bejelentésnek?
Legalább nem fog váratlanul érni...
csak úgy....
@Nyírfa: fideszék úgy megszedték magukat az utóbbi 10 évben,hogy már alig várják ,hogy valakik elüldözzék öket! -oszt gyün megint 7 szük esztendö de abbu se fog tanúni az magyar...
csak úgy....
@namihami: én is szeretem tudni ,ha hamarosan közém lövetnek.
kereső
Ha ezt a kövéri "látnok" szólást és az "alapjogokért "központ uszitó kampányát összehozzuk egy fedél alá, akkor a fideSS polgárháborúra készül.
hirklikk.hu/kozelet/egy-elborzaszto-kampany-es-ami-mogotte-van/369173/
Nyírfa
@csak úgy...: Azt hiszem, kell egy teljes generációnyi idő, mire itt gondolkodásban történik egy kis előrelépés. Nagyon szerettem volna, de nem érem meg. :)
csak úgy....
ezekbe a volt kisztitkárokban van valami nérós! csak nem ide reinkarnálódott az a digó császár ,ki imádta a stadionokat és a rabszolgákat?
namihami
@csak úgy...: Vajon testre vagy szemre mennek?
csak úgy....
@Nyírfa: mi az,hogy nem éred meg!? kicsit tudunk várni..
csak úgy....
@namihami: jó kérdés! szerintem szemre! nem köll nekünk mindet látni...
Nessy
Azért a vandálok, mint békés tüntetők! Tényleg abszolút "békésen" dúlták föl a belvárost! Kicsit gyújtogattak, törtek, zúztak, de azt is igazán békés szándékkal! Szentté is avatta őket pártunk és kormányunk!
kereső
Az sem véletlen, hogy éppen Siófok:
"A háború végét követ kényszeres tétlenséget követően ide érkezett meg Horthy Miklós altengernagy is, aki az ellenforradalmi kormány hadügyminisztere, majd a szerveződő Nemzeti Hadsereg főparancsnoka lett. Nem sokkal később azonban önállósítva magát, kivált a hadügyminisztérium kötelékéből, székhelyét pedig áttette Szegedről Siófokra. Horthyra még Szegeden külön Gömbös és Prónay volt nagy hatással. Utóbbi, - ahogy azt Shvoy Kálmán vezérkari ezredes megörökítette -



„Teljesen hatalmába kerítette Horthyt, nem engedelmeskedett senkinek, állam volt az államban, és rengeteg bajt csinált, […]. Századában sok rovott múltú, tiszti mivoltát igazolni nem tudó alak volt, akik minden aljasságra képesek voltak. Ennek a századnak […] volt a műve, hogy Szegeden emberek tűntek el, akiket megölve, megdrótozva dobtak a Tiszába. Ezt mindenki tudta, de ellene nem tett senki semmit […] Mi, a hadsereg – parancsnokság […] lépéseket tettünk ezen a kihágások megtorlása és megszüntetése mellett, de le lettünk intve, s Prónay és különítménye közvetlen a »fővezér« -nek rendeltetett alá. ”
Nyírfa
@csak úgy...: Hát mennyi az a kicsi? 20 évet már nem fogok itt tölteni, talán nem is akarok. A 10 még belefér. :) De 10 év kevés a társadalmi átalakuláshoz.
Nessy
@kereső: Majd elmondja valamelyik fő "történész", hogy az nem is úgy volt! Prónay és szolid, szelíd csapata ilyeneket nem csinált! Csak a bolsik fogják rájuk!
Nyírfa
@kereső: Rímelne rá Orbán és a mihazánk! Mi lenne itt, ha ez az ember szabadon garázdálkodhatna! Lógnánk az Andrássy út fasorán, de előtte megszentségtelenítenének minket. És szörnyű, hogy ezt feltételezni tudom a miniszterelnökről és szövetségeseiről. Költői kérdés, hiszen tudom, mégis felfoghatatlan: hogy juthattunk el idáig az EU tagállamaként?!
csak úgy....
@Nyírfa: köne venned egy rendes mérleget, ami mér is és nem csak saccol,
persze föntröl röhögni lezseren a lenti dolgokon..
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.