A kecskeméti nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek gyanúsítottja egy lakás berendezésének nagy részét megrongálta, illetve használhatatlanná tette volt élettársa szinte teljes ruhatárát.

Felhasogatta barátnője ruháit, cipőit, aztán hősklopfolóval szétverte a mobiltelefonját

Nagyobb kárt okozó rongálás bűntettével és könnyű testi sértés vétségével gyanúsítják a kecskeméti nyomozók azt a férfit, aki 2020. június 14-én kora délután megjelent volt élettársa megyeszékhelyi albérletében azért, mert beszélni akart az asszonnyal – olvasható a rendőrség honlapján.

A párbeszéd azonban rövid idő alatt vitává fajult, majd a 34 éves gyanúsított mérgében összekarcolta, széttörte az ingatlanban található bútorokat. A szekrényből kidobálta, majd egy bicskával elvagdosta a nő ruháit, táskáit és cipőit, illetve széttépett néhány iratot. A rombolást az asszony mobiltelefonja sem úszta meg: egy, a konyhafiókban tárolt húsklopfolóval a férfi szétverte a készüléket.

A dühös exbarát bántalmazta volt élettársát is. Többek között meglökdöste, megütötte és bele is rúgott, melynek következtében az áldozat – az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint – könnyű sérüléseket szenvedett.

A jelenleg szabadlábon védekező gyanúsított közel egymillió forintos kárt okozott volt barátnőjének. Ügyében a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségre.

(police.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Gyütt Mönt
@Kapanyél: azt hittem a cím alapján, hogy valami újat tanulok, mert hősklopfolót még én sem láttam.
volvós
..." hősklopfolóval "... ez visz mindent !!!
nezelodo
Megint egy S. Paja bá' újságíró tanítvány?
nemkati
@vacsi: Az úgy kell írni, hogy hős klopfoló!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.