Facebook-posztjában tudatta követőivel, hogy Orbánék nem jól kormányoznak.

Gyurcsány Ferenc elmondta, milyen a jó kormányzás
Fotó: MTI/Kovács Tamás (archív)

De akkor hogyan lehetne ezt jól csinálni? Gyurcsány Ferenc szerint ezek a legfontosabb pontok:

A jó kormányzás nem egyenlő az önkény hatalmának megteremtésével, a viták megölésével, az állandó harci készültséggel.

A jó kormányzás otthont teremt a hazából és nem háborús terepet.

A jó kormányzás vigyáz ránk, nem pedig kiszolgáltat bennünket.

Magyarország korábbi miniszterelnöke Facebook-bejegyzésében arra is rávilágít, hogy – meglátása szerint – soha ilyen megalázóan nem bántak a legnehezebb sorsú emberekkel, és soha nem loptak még el ennyit a közösből.

Gyurcsány szerint soha nem volt ilyen drága az élelmiszer, mint most, és a forint sem volt még ilyen gyenge.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
Mekkora nagy arc ez a Fletó! Csoda, hogy még van bőr a pofáján!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pegero
Mekkora nagy arc ez a Fletó! Csoda, hogy még van bőr a pofáján!
Szeparepa2
Végülis volt 12-14 éve rá, hogy megtanulja végre...
Gyurka80
Mondja ő aki nem csinált semmit , hazudott ..stb.Bónuszként úgy kormányzott, hogy csődbe vitte az országot.Köszönjük böszmeferi belőled bőven elég volt.Most van a kasszában pénz amit ellophatsz ugye? Nálad nagyobb tolvaj nincs az országban.
Szeparepa2
@Gyurka80: Neked meg barátom, 14 év nem volt elég, hogy felfogd, miről beszélt Fletó valójában Őszödön... bravo...
rokker33
Na ez a hazug Feri pofázik a jó kormányzásról!! Volt az MSZP nek 8 éve a kormányzásra és Gyurcsány is volt miniszterelnök és akkor sem a nép érdekeit nézték, hanem a saját vagyonukat gyarapították!!Jobb lenne Magyarországnak ha ezek a szélhámosok vissza vonulnának az egész Fidesz kdmp vel együtt!!
Gyurka80
@Szeparepa2: Te meg bevetted az igazságbeszéd dumát.Gratulálok.
rokker33
Mocskos kampós orrú mikor kerülsz börtönbe te hazug zsidó a csüngőhasú cigány Orbánnal egy cellába tegyenek te áruló!!
Yoda69
Az tény hogy Gyurcsány idejében 1 euró 260 forint volt, most meg 360.
Az infláció sem volt olyan magas mint most.
verőce21
Gyurcsány már az új őszödi beszédén dolgozik, a szedett-vedett ellenzék pedig statisztál ehhez.
verőce21
"Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk? Természetesen a dolog az nem szépen, nyugodtan, aprólékosan fölépített. Nem. Nem. Őrült lóhalálában készül, mert egy darabig nem csinálhattuk, nehogy kiderüljön, most meg már olyan rohadtul kell csinálnunk, hogy majdnem belegebedünk. Aztán lassan fölbukunk…”
Shikari
Ő tudja. Lovas roham, terror, verés, szemkilövetés, a keresetből élők megsarcolása, a űn és mocsok támogatása. Ez Gyurcsány.
Gazella
Idekeveredtek a hívek :D a narancs hívei :D .
Inkább független gazdasági bizottságot, mint ezt a ragyás nyúzott O1G!
kereső
Egy kis értelmezés. Gyurcsány nem azt mondja el a posztjában, ami a cimben van.Azt mondja el, hogy milyen a mai orbán kormányzás- és, hogy az miért is nem kormányzás.
Azért az, hogy az állampárt és orbán egy 14 évvel ezelőtti eseményt használ pajzsul, és azzal igazolja a maga hazug poltikáját, és nem tud egyebet felmutatni, elég nagy gáz.Az ide /és máshová is delegelták, meg szintúgy. Pedig ha tudnának olvasni, gondolkodni akkor értenék is azt a 14 évvel ezelőtti szöveget, meg ezt a mostanit is.
Béla333
A '80-as évek végén, a "gengszterváltáskor" Magyarország volt a régió vezető állama, az életszínvonalunk messze a környező többi ország előtt volt.
Mostanra lecsúsztunk a béka segge alá, már csak Bulgária van mögöttünk az Unió összes államát figyelembe véve.
Ez mindent elmond, a többi csak politikusi hablaty.
Hogy ide jutottunk, annak a felelőse az összes kormányon levő párt, politikus, amelyik az elmúlt 30 évben hatalmon volt, legfeljebb a felelősség mértékében lehet különbség, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy a politikai "elit"-ünk úgy ahogy van megbukott!
Külön-külön és együtt is!
Gyütt Mönt
A naracshívőknek mondom: tételesen kéne cáfolni a felsorolt pontokat, értelmetlen visszamutogatni a korábbi korszakra. Különösen nem a 2006-os TV-gyújtogatásra, mivel arról egyértelműen bebizonyosodott, hogy tudatos provokációra épült. Az a védekezés egyenesen szánalmas, hogy "de hiszen azok is loptak".
Az ország jövője a fiatalokban van, ezért kéne minőségi oktatás. Ezzel szemben az oktatást lezüllesztették. A tankötelezettséget 16 életévre csökkentették, a pisai összehasonlító mérés kimutatta, hogy diákjaink tamulmányi eredményei sokat romlottak. Korábban volt olyan egyetmünk, melyet a világ első 500 egyeteme között jegyeztek, ma már nincs, a legjobb egyetemünk is az 1500-ba fér bele. Tehát ezen a téren kéne alapvető változtátást végezni.
kereső
Talán még csak annyit az ide delegáltaknak. A 2008-2009-es világgazdasági -és pénzügyi válságot anno Gyurcsány Ferenc robbantotta ki, amelynek következtében a 2009-es gdp 6,9-%-al csökkkent. Akkor most elmondhatjuk, hogy a 2020 évi eddigi -első féléves 13,,5%-os gdp csökkenést orbán okozta. Nem hadiállapot, meg haditerv kéne az eü válsághelyzet megoldására, a járvány kezelésre , hanem működő egészségügy. Orbán nem tud válságot kezelni- ezt ebben az évben bemutatta, csak kizárólag szóban. A tettek és eredmények mást mutatnak.
Abból élni 14 éven át- hogy egy akkori miniszterelnök munkára ösztönözte volna azt a pártot, amely őt a miniszterelnöki székbe delegálta, és ezt kiforgatva megvágva, puskaporos hangulatot keltve támadást intézett a törvényes legitim miniszterelnök ellen- na ez az orbáni kormányzás legfontosabb eddigi eredménye politikailag.
sgl
Tessék mondani, Fletónak mennyivel nagyobb a bűne mint a felcsuti sperma székháztolvajnak??
Ki is lopott 1000 milliárdokat, ki mondta ne azt nézzék mit mondok hanem mit cselkeszem? -Látjuk hogyan veri szét cselekvően az országot,-
Kinek a falusi budija sarkában van 10 mrd közpénzért fűthető talaju futball stadion?
Ki is bukott a világon politikusként a legtöbbet? 2x egyéniben 4x pártvezetőként 1x regnáló miniszterelnökként ,..
tudode
Lári, fári! Tárgyilagosan!
.
Az óta ízmozik a két KISZ titkár, mióta a szinte minden szinten gyengébbik nem nyerte meg a bársonyfotelt, mielőtt/után Torgyán dr. megizleltette vele a hatalom ízét, hálából a kisgazdákat a föld szintjével egyenlővé tette.
.
Ha mérlegeljük a két kakasnak a közjogi tevékenységét
.
-- az egyik 800 km. autópályát hagyott maga után,
-- a regnáló pedig betonszarkofágok sokaságát,
.
-- az egyik a politikába a privatizáció során ügyesen bevásárolt,
-- a másikon örök billog fityeg a székházmutyit megtetézve olyan gazdagságra tett/tesz szert, nem elégedve meg a tisztes, éves 21,3 millió forintos tiszteletdíjával
.
Addig, amig ez a két KISZ-titkár palánta kakaskodik nem lesz nyugalom ebben az országban.
.
Azzal együtt, hogy Gyurcsány Ferencnek több van a kisújjában, mint ahány kg a küzdőfele!
.
Arról nem is szólva, hogy összehozott őfélesége egy közjogilag érvénytelen katyvaszt, nem is miniszterelnökként botladogzik, mint egy bányaló abban a mocsárban, amelybe az egész ország vele együtt süllyed a semmibe.
------------------------------
.
Az ellenzék pedig -- nem csak a DK --- biódíszletként rontja az Ország Háza levegőjét -- egy olyan ország szégyenére, amely jogilag nem is létezik, csak fizikailag, bomlasztva még az Európai Uniót is
.
www.google.com/search?q=magyarorsz%C3%A1g+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=Magyarorsz%C3%A1g+jogilag+&aqs=chrome.1.69i57j0l3.14354j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
--------------------------------------------
.
Ha tetszik, ha nem, ez a két kakaskodó mérlege, miközben az ország -- szinte minden szinten -- romokban hever!
sgl
@sgl: OV a világon a legtöbbet bukott politikus, és ez a bélféreg bukottaz mást.
Komcsi bölcsőben nevelkedett, kisztitkárkodott, és komcsizik, katonaként besúgott...
évekig Soros ösztöndíjon élt és Sorosozik.
Lipcsizik miközben 10 évig a liberális internacionalé alelnöke volt.
Iványi keresztelte meg két gyerekét is és adta össze Ov-t és LA-t.
Kit nem szúr hátba??
Miylen erkölcse van ennek a falusi potrohos székháztolvajnak?
sgl
1 komment máshonnan: Szabó 20200912..
"Hihetetlen, hogy egy párt, akinek minden lehetősége megvolt, hogy egy jól működő országot csináljanak egy megalomán gumicsizmás törpe kedvéért eladták a lelküket, anyjukat, apjukat, gyerekeiket, unokáikat az ördögnek csak, hogy egy valaki hülyére lophassa magát és szűk környezete.
Hogy egy jóérzésű barom nincs köztük aki az asztalra csapna, hogy “ÁLLJ, AZ ISTENIT! de nem FIDESZ
Nincs ilyen. 10 év alatt egy ilyen szervilis majom nem volt.
Mi tudjuk, mit miért csinálnak és szerintem senki sincs ellenzéki oldalon aki elhinné bármelyik baromról, hogy elhivatottságból és nem a törpe iránti alázatból csinálja és mondja azt amit.
Viszont, a rossz hír az, hogy az ország fele nagykanállal széles vigyorral eszi azt a ganét, amit ezek állandóan a nép elé tolnak.
Egyszerűen rossz érzés az, hogy az ország fele ennyire buta, következetlen.
Hatalmas felelőssége van mindenkinek aki ezt hagyja.
A megállapodni képtelen ellenzéki pártoktól az EU-n keresztül a fotelből politizáló választókig!
Nem látom a kiutat, vagyis csak egyet! Bőrönd!
Ha a gyerekemnek jót akarok, bőrönd, mert ha ezen a népen múlik mi lesz itt, rohadó stadionokba fogunk műtétekre járni miközben ezek a felkapaszkodott gumicsizmás parasztok szotyolát köpködnek a felnyitott mellkasú betegekbe még vagy 20 évig.
A dolog valahonnan onnan indul, hogy a mai kormány tagjainak sincs semmiféle hasznos tudása.
Két dologhoz értenek: hazudoznak és lopnak.
sgl
@sgl: még 1:
"Csupasz kézzel operált káoszÉs a Messiást megkaptuk 2020. március 30-án. Már megint van egy Messiás, de ez nem Rákosi.
Nem, nem, ez maga Orbán Viktor.
Hogy ki ő? Ő maga a turáni átok az országon.
2010 óta tartja sötétben és rettegésben, kiszolgáltatva, gyűlölet és széthúzás közepette az országot.
Az ő jelleme, hitvallása (már ha van ennek az embernek bármilyen hite ), moralitása, gyengesége, uralkodni vágyása, a mások gyűlölete, a hazugság igazságként való „elhajlítása”, mások kihasználása, a mások hátán való érvényesülés uralja most a magyar ugart.
Mert erre van most igény (?)."
kereső
@tudode: Ne már Te is??"Ha tetszik, ha nem, ez a két kakaskodó mérlege, miközben az ország -- szinte minden szinten -- romokban hever!"- nem a két kakaskodó mérlege. Ez egyértelműen orbán mérlege.Ez az elmult 25 év orbáni eredménye- , amióta az első bűnbesése- a székkház eladás megtörtént. Orbán azóta nem csinált semmi mást, csak rombolt.
sgl
@kereső:
"OgV a magyar történelem egyetlen gazembere aki politikusi pályfutása 30 éve alatt szegény legényből az ország egyik leggazdagabbjává lopta magát, az egész családjával együtt.
Komcsi bölcsőből indulva mára komcsizó hazug tolvajjá vált aki az országnak hihetetlen károkat okoz, nemzetközi megitélése sosem volt ilyen negatív, gazdaságát padlóra tette, ha nem lenne eu támogatás kb 40%-al csökkent volna a gdp, igaz USD-ben számolva így is csökkent kb 10%-al.
Mondjon valaki csak egyetlen pozitív cselekedetét ennek a politikai szélhámosnak!!!
Országot megosztotta, fideszhívőkre és általuk gyűlölet keltőkre.
Kormányzás alapja a médiából folyó agymosás hazudozás.
Aki nem látja az vak, vagy hülye, vagy betegesen agymosott."
sgl
@sgl: OV szép reménnyel indult, aztán egyre többen a nagy politikust, Magyaro. megmentõjét látta benne.
Ezt egyre jobban elhitte, majd hatalomra került és elkezdte intézményesíteni a magánvagyonszaporítást.
98 elõtt csak lakáscsalása és székházlopása volt.
... 98 -ban nyert a pártjával, és rájött, tele a spájz, csak a kulcsot kell megszerezni és kiadta a jelszót: ne mi nyerjük a legtöbbet! - ez sem jött be teljesen, mert elkezdett legtöbbet nyerni: ingatlan gyûjtögetés, szõlõbányászkodás, Felcsút vízelvezetés márványból, Puskás Akadémia és Pancsó stadion már 10 mrd-ból magánhobbira, ...
... Váratlanul nem nyert 2002-ben, elfogta a kisembert a düh, és kiadta a jelszót:
a HAza nem lehet ellenzékben!
Ettõl kezdve akármit csinált a kormány, megtámadták, nem érdekelte õket õket ez jó vagy rossz az országnak,támadtak!
Sajnos a koala meg debil idióta seggfejekbõl áll, akik nem tudták kezelni a fidesz mocskát, - 06-ra még maradt annyi undor a fidesze ellen, hogy Gyurcsány erõs kampányával nyerni tudtak, Ocsmány Vigyor rögtön rájött: egy embert kell kinyírni: Fletót!
és a debil bamba ellenzék nem jön rá: egy embert kell kilőni a politikából: OgV-t.
...Ezerszer több népellenes bűntette van tele btk- s esetekkel, és láss csodát: az ellenzék a szart maszírozza
a nemzetvezető bemutatása helyett : a vezér meztelen!
De nem, napi 24 órában idétlenkednek, töketlenkednek, egymást méregetik összefogás, konkrét pontos célratartó a fideszmaffia legfőbb keresztapája elleni tüzelés helyett.
Ha csak Ocsmány Vigyort politikai hullává teszik a fidesz összeomlik, de csoda folytán békén hagyják.
Félnek, beszariak, ostobák, vagy alkut kötöttek?
Ha egy építményt le akarok rombolni akkor megkeresem azt a pontot amit lerobbantok, meggyengítek és az építmény összedől.
...Ez az ellenzék ennyire ostoba, nem látja elég lenne OgV-t gyengíteni, kinyírni ahogy ő tette Fletóval?
jancsipapa
Az jó ha elmondja . Csak meg ne mutassa ( újra) ...
Horizont
Na az idedelegáltak vagy maguktól jöttek elkezdték a köpködést fröcsögést. orbánt az tartja életben hogy 14 éve köpköd Gyurcsányra. Ma már minden józan gondolkozású ember tudja miről is szólt a 2006-os "esemény". A kormány hibájával együtt. Az öszödi beszédet kiforgatni a világgazdasági válságot másra terhelni na abban kiváló a fidesz habonyi kommunikációja. Ha az elmúlt 10 évet megnézzük mindjárt más színben tűnik fel Gyurcsány is. Sajnos orbán annyit sem ér mint a körme alatt a piszok, Gyurcsány összes hibájával együtt sem . És ettől beteg orbán.

"A jó kormányzás nem egyenlő az önkény hatalmának megteremtésével, a viták megölésével, az állandó harci készültséggel."
Ez az egy mondat mindent megér és mindent megmagyaráz. Nem is kell többet mondani. Gyurcsány ha megszólal mindig oda kell figyelni, mert hatalma ugyan nincs, de esze a közélethez és az egészséges gondolkozása , karizmája, kommunikációs készsége meg van még mindig. Ezeknek orbán mind híján van. De van haditerve ...:))
kereső
@sgl: Na ez 09:06, ez ül! Talán ha az ellenzék-élén az mszp-vel olvasná!
tudode
@kereső: .
Gyurcsánynál jobban senki nem látja át az állam működését, ha már az alkotmányjogászok, egy, kettő kivételével nem üvöltötték világgá, hogy ez a politikai szélhámos közjogilag nem is miniszterelnök, legalább az örök riválisának módjában állt volna, és még mindig, hogy kimondja, hogy a KIRÁLY MEZTELEN, már rég túl lenne az ország ezen az együgyü rablógarázdálkodáson!
.
Neheztelek Gyurcsányra, mert hallgat!
.
kereső
@tudode: Ebben igazad van. Én nem neheztelek, hanem haragszom Gyurcsányra,mert elfecsérli idejét a látszat parlamentre/parlamentben. Már réges-régen , akár egyedül is ott kellett volna hagynia az egészet- már akkor, amikor 2018-ba a fél ország csalást kiáltott. De nem, neki igazodnia kellett a bűnös mszp-hez, amely elsőként jelentette ki, hogy márpedig felveszik a mandátumot. A képviselői esküt letéve- megkötötték a saját kezüket, és megbénitották az ellenzék szavazóit.
kereső
@tudode: "Kinek drágább rongy élete, mint a haza becsülete"...sokszor eszembe jut.
durbincs
@sgl: @tudode: @kereső: @Horizont: ha így fojtatják az idiótaságaikat és nem szedik rendesen a piruláikat ? még kapnak maguk is ?
1bányás-strogot ,a Swarc-Klinikan ? amiből Ferink nagy pofával ? bár csámpás szájjal ? de épp most jövögetne ki belőle ?
sgl
@tudode: "..
Neheztelek Gyurcsányra, mert hallgat!"
... Igen, már én is többször írtam, baromira dühös vagyok rá, mert nem kezelte a karaktergyilkosságot, leszarta, megrántja a válát és azt mondja nem érdekli, meg is van az eredménye.
Szinte az egyetlen ellenzéki politikus akinek a szakmai tudása és anyagi függetlensége alkalmassá tenné, hogy pillanatok alatt kinyírja ezt a bélférget, de csak símogatja a szart, néha odaköp, és legtöbbször olyan gyenge, hogy jonnek a húgyagyu fideszvakhitű hüvelygombák öszödözni és szemkilövetőzni azt hiszik ezzel rendben van.
Ebből élnek, miközben a feclsutis perma 1000x túltett minden Gyurcsány és szoci ocsmányságon.
sgl
@kereső: nem otthagyni, hanem keményen beolvasni, a szart a sperma nyakába önteni, de érthetetlen miért nem teszi!
Alkalmatlan vitatkozó politikusnak, szakmát meg tudja.
sgl
@kereső: És ezek a férgek felesküdtek a haza javára!
Hol az ellenzék, NAPONTA SZÁMON KÉRJE MIRE ESKÜDTEK?
MIÉRT VÁLTAK GAZEMBER ESKÜSZEGŐ ORSZÁGRONTÓ HAZUG TOLVAJOKKÁ?
ómió
"Lefelejtette", hogy a jó kormányzás "elkúrja", mi több: hazudik "reggel, éjjel meg este", majd - miután már szétlopott mindent - "beevez" egy államcsődbe, amit népzsebivel "kompenzál"?
Eriksson
@tudode: Élénken emlékszem, miután kiszivárgott az öszödi beszéd, a mi Ferinkre nem azt mondták, hogy a világ legjobb miniszterelnöke, hanem azt, hogy húzz el a p.csába Feri. Ha ő akkor megfontolja ezt, nem kellett volna őt a saját pártjának kiebrudalnia először a pártelnöki, majd a m.elnöki székből is. Bajnai úrral meg egy csomó IMF kölcsönnel kihúzta a párt a választásokig, de egyszersmind megágyaztak egy új kormánynak, amely jött, látott, győzött. Kétharmaddal.
Azóta a MSZP lejtmenetben, a hazug Gyurcsány feljövőben, de ez nem azt jelenti, hogy neki kellene tanácsokat osztani kormányzásügyileg. Mert akkora böszme az életben sosem volt és nem is lesz még egy, mint ő maga.
tudode
@sgl: .
Cinkosok országa lettünk. Én állandóan azt írom, hogy
.
-- az alaptörvény érvénytelen,
-- Magyarország nevű ország jogilag nem létezik
-- O.V nem is miniszterelnök
.
Lesikálták a tiszteletreméltó Vörös Imre alkotmányjogász 2012-es Eltemetett demokrácia c. dolgozatát, akit nem követtek a többi szakavatott kollégái
.
Érdemes meghallgatni Vörös Imrével készült riportot, és az ember nem létező zsebében kinyilik a nemlétező bicska:
.
------ Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
.
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U
----------------------------------
.
Már a kerekasztaltól kellett volna kivágni mint a macskát ezt a politikai szélhámost, ahol azt mondta kb. úgy tárgyalna a tárgyaló féllel, hogy "Ide figyeljetek gyerekek, ha nem egyeztetek meg, akkor végetek:
.
-----Az Ellenzéki Kerekasztal története 1/17
.
www.youtube.com/watch?v=VIDnK4bQNnc&t=183s
-----------------------------
.
Cinkosokkal cigánytábor lett az ország!
kereső
@sgl: Kezdjük ott ,hogy orbán és a fideSS bátrai a 2010-ben letett esküjüket szegték meg, amelyet az Alkotmányra tettek. Na én innentől nem tekintem legitimnek ezt a társulatot.Aztán 2014-ben csatlakoztak hozzájuk az "ellenzékiek". Egy a szememben-és alkotmánybirók szerint!! (Vörös Imre, Kolláth Gy.) szerint is illegitim alapizére letett esküvel. Ezt tetézte 2018, amikor még korrigálhattak volna. De nem!És mint irtam, én nem is csak neheztelek, hanem egyenesen haragszom. Orbánnal szemben játszani a grált?
kereső
@sgl: Ezért nem a parlamentben kéne neki a "szakmát" művelnie.
kereső
@ómió: Ezzel a százéves hazugsággal akarsz itten propagandát kifejteni. Na hiszen.??Az is bolond, aki ezt még elhisze veled együtt.Ez már akkor sem volt igaz, amikor orbán viktor 2006 nyarán először érzett puskaport levegőben Tusványoson. A gyáva szaralakotok csak erre képes. Ezt már itthon nem merte elmondani, meg az illiberális társadalmat, az eu-szkeptikus ige meghirdetését sem! Csak a függöny mögé bújva- mert tusványos nem más volt, csak egy függöny.
tudode
@sgl: .
Az az elképesztő, röhej, (nem tudom melyik az illő szó), hogy azt az elfűrészelt óriás szakbarbárt nem választotta meg még a saját fatornyos faluja sem, és senki sem, csak a pártját fényezve jutott, vagy nyert, csalással fűszerezve
.
----- Van valami, ami még Orbán Viktornak sem sikerült soha
.
444.hu/2018/01/05/van-valami-ami-meg-orban-viktornak-sem-sikerult-soha
-----------------------------------
.
Belterjesen nevezgeti ki a volt fiatal demokraták egy kézen megszámolható selejtjei egymást:
.
----- Áder János felkérte Orbán Viktort az új kormány megalakítására
.
www.youtube.com/watch?v=ZqDwkn2NkJk
-----------------------------------
.
A honfoglalás óta nem volt példa arra, hogy egy galeri kénye, kedvétől függ milliók élete, és tűrik, mert moslékzabálók azok akik egy voksot is adnak ezeknek a politikai szélhámosoknak!
namihami
Arról, hogy a gyurcsányi kormányzás milyen volt, arról lehet vitatkozni. És valóban, voltak benne hibák, még komoly hibák is.
De ezekben a mondataiban csak a valós helyzetet illusztrálta. És, amiért a Füstösnek még jobban belerúgott a se..ébe, az annyi, hogy tökéletesen igaza is van a most leírtakban.
tudode
@kereső: ..
Most is hallgatom Vörös Imre alkotmányjogásszal készült riportot, amely kitér a járványkezelésre is:
.
------Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
.
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U
.
Tankönyvbe, vádiratnak is jó lesz, ha sikerül ettől a magamutogató politikai szélhámostól megszabadulni az országnak akkor, amikor rossz időben rossz helyen lesz, és nem tudja érvényesíteni a szirénhangját!
sgl
@kereső: "És mint irtam, én nem is csak neheztelek, hanem egyenesen haragszom. Orbánnal szemben játszani a grált?"
tÖKÉLETESEN EGYETÉRTEK.
Kuncze mire fel nem lépett 94-ben az ismert mai pénzen 20 mrd-os székházlopásra, és 68 milliós lakáscsalásra, rejtély. Az eredendő bűn innen indul.
Kretén mai ellenzék mindig futni hagyta a felcsuti spermát pedig nem egy több évet érdemlő bűntett száradt rá.
tudode
@Eriksson: .
Ma már nem az a lényeg, hogy milyen módon szivárgott ki az öszödi beszéd, különben úgy, hogy csak annyi: hogy Gyurcsány hazudtak éjjel, meg este, az a tragédiája az országnak, hogy tartozik a politikai szélhámos is egy beszéddel, hogy hazudtunk az elmúlt 10 év alatt, elvettük az alapjogokat a zemberektől, és elkommunizáltunk/lunk mindent, amelyet a világháború után megkoplaltak azok, akik életben maradtak,
.
------ A "KOSSUTH TÉRIEK" ÉS A FIDESZ - KOSSUTH TÉR 2006 OKTÓBER 4 - 6
.
www.youtube.com/watch?v=tATOmq-1WxU
.
A videó vége felé érdemes meghallgatni Tanácsot, a koronfelelős, hogy még a Kossuth térieket is átvágta, mint a mellékterméket a palánkon, ki tudja mire készült azon túl, hogy szétrámoltatta a farmergatyás katonáival a belvárost, nem kímélve a TV székházat sem!
.
Bár megemerelte volna magát, de sajnos génhibás a pasi, és bejött neki az az ellenség, amelyet nem őkelme rajzolt az ország horizontjára!
.
Különben ma már alea iacta est!
csak úgy....
ferkó! kézenfogva viktorral eriggyetek végre a francba.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
VESZ-ÉSZ
@csak úgy...: Ha a franc egy börtön esetleg a Gulág,egyetértek!
Mert ezeknek a sima halál nem elég.
Eriksson
@tudode: Lehet bármit összehordani pro és kontra évtizedekre visszamenőleg is, de én egyetlen momentumra akartam felhívni a figyelmet: Ne Gyurcsány Ferenc mondja meg, hogy milyen a jó kormányzás, mert teljesen hiteltelen. Ő volt eddig az összes miniszterelnök közül a legalkalmatlanabb. Viszont a nagyotmondásokhoz született tehetség.
A többi megjegyzése hölgyem, nem ehhez a témához kapcsolódik.
Szeparepa2
@Gyurka80: Nem nem öreg, te szoptad be szabángeci náci hazaáruló manipulációját... egyébként meg nem írtam egy szót sem hogy igazságbeszéd vagy sem... két dolog biztos, egyfelől NEM NEKÜNK SZÓLT, SEM ORBÁNNAK, hanem MSZP zártülésen belső beszéd volt... valamint a hazudtunk és a hazudtam közti különbséget próbáld felfogni 14 év után végre... és ezen érdemes egy ideig agyalnod, hogy közelebb kerülj valósághoz, és ne szarbángeci hazug fos-párafelhőjében szédelegj...
fideszes gyökér
@Eriksson: én is utáltam, de van szarabb is.
Bebizonyította a zeeemúttízév.
kereső
@durbincs: Még mindig nem adtál választ halfarok, pedig hányszor feltettem a kérdést:
Ingyom-bingyom tá-libe, orbán viktor tálib-e??Akkor szólits meg ismét, ha erre válaszolsz.
sgl
@Eriksson: Hát ez azé' nem teljesen igaz, mert Megyó volt a legostobább versenyben Borossa, aztán Antall sem piskota aki alatt visszajött az urma-bátyám, szétverték a mezőgazdaságot, elcseszték a privatizációt, Gyurcsány választás előtt vette át gúzsbakötve a tesze-tosza Megyó balfaszkodása után a gyeplőt, és valóban nemc sinált semmit, kivárt, és egy bravúros hajrával újra leverték a fideszt a spermával az élen.
Ezt elismerte de a fidesz állampuccsot akart és attól kezdve ahol tudták mindenben keresztbe tettek, a MINÉL ROSSZABB ANNÁL JOBB ELVVEL.
Aprobléma az volt, Fletó ezt nem tudta kezelni, kicsinálták, de vele együtt az országot is.
Azóta cseszi és lopja szét az országot a fidesz, lévén vidéken már 2006-ban átvették a hatalmat.
tudode
@Eriksson: .
Azzal együtt, hogy Gyurcsány Ferencnél nem látja át senki azt, hogy milyen módon kutyulta össze az államot az, aki rendes körülmények között még hivatalsegédnek sem felelne meg, részemről is rossz néven veszem azt, hogy azzal az anyagi háttérrel, amelyet a privatizációkor jó időben jó helyen volt Gyurcsány, felismerve a lehetőséget, felkészültségével megalapozta az anyagi jólétét!
.
De azt elvárnám tőle, amelyről Vörös Imre alkotmányjogász 2012 óta mindenféle fórumon nyilatkozott/zik, hogy nem akadályozta meg azt, hogy őfélesége még a járvánnyal is játszadozzon ahelyett, hogy azzal szórakozna, ami egyidős vele
.
----- „A koronavírus Orbán Reichstagja” 2020. 03. 23.
.
www.klubradio.hu/adasok/a-koronavirus-orban-reichstagja-111766
--------------------------------------------------------------------------------
.
Majd .2020- 08.11-én
.
--- Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
----------------------------------------------
.
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U
---------------------------------------------------

2012. március. 08. 17:
.
Államcsínytevők?
.
m.hvg.hu/velemeny/20120308_allmcsinytevok_voros_imre
---------------------------------
.
A végtelenűl megosztott laikusok pedig úgy választják meg a pártját, hogy őféleségének tetszik a frizurája, vagy a dumája, személyszerint őt még a fatornyos faluja sem méltatta arra, hogy legalább polgármester lehessen, amiért rugózott.
.
------Van valami, ami még Orbán Viktornak sem sikerült soha
.
444.hu/2018/01/05/van-valami-ami-meg-orban-viktornak-sem-sikerult-soha
----------------------------------------
.
Dióhéjban!
.
Mostmár együtt menetel az Erikszontól kezdve mindenki ezzel a szakbarbárral a semmibe!
Béla333
Egy jól kormányzó vezető nem hagy büntetlenül egy olyan országdúlást, ami itt 2006-ban volt!
Felkutatja, megnevezi és bizonyítékokkal bemutatja országnak-világnak a szervezőket és dutyiba zárja őket!
Nem az után okos, miután már nem ő van hatalmon, hanem akkor cselekszik, amikor arra lehetősége van.
Ha meg erre nem képes, vagy nem akar ilyet tenni, akkor meg húzzon el a ...-ba, ne ossza itt az észt!
Eriksson
@sgl: Dióéjban, én így látom:
Antall idealista volt, nem sokat értett se a politikához se a gazdasághoz. Azt csináltak mellette különböző káderek, amit akartak.
Boross, mint m.elnök helyettes, adta magát utódként.
Horn Gyula valamennyit visszahozott a régi szép időkből, de az SzDSz elcseszte.
Jött Orbán kis intermezzóként. nem nagy durranás.
Megyót az szocik tették oda, gondolván, jó lesz ha nem egy pártkatona. De majd irányítják.
Gyurcsány Megyót puccsolta a szocik segedelmével, hátha ő irányíthatóbb lesz. De nem.
Gyurcsány nemhogy a helyzetet nem tudta kezelni, saját magát sem.
Jött az öszödi duma és a Fidesz teret nyert vidéken.
Aztán Gyurcsányt elzavarták a szocik, oda tették Bajnait, ami sok mindent megmagyaráz utólag. Végleg lezárta az MSZMP korszakot.
Aztán jött a Fidesz elsöprő győzelme, újra kezdődött a rendszerváltozás kísérlete.
Itt tartunk most.
Eriksson
@tudode: Szögezzük le, Gyurcsány politikai ámokfutása a harmadik házasságával teljesedett ki. E nélkül azt se tudnánk, hogy a világon van.
csak úgy....
@Eriksson: szögezzük le,hogy a defektes értelmedböl és a hiányos müveltségedböl kifolyólag,neked -pár év múlva, még orbán viktort sem szabadna kritizálnod...
kereső
@sgl: @Béla333: @Eriksson: az mszp-ről /szdsz-ről egy szót sem. Valahogy mindig elmarad/kimarad/, hogy 2010-ig nem egyszemélyi kormányzás volt.( Mert még az a "Böszme" is kormányzott orbánhoz képest.)
Más: @Béla333 hiányolja immár sokadszorra, hogy Gyurcsány nem lépett fel az államcsiny kisérletezők ellen. És nem érti , hogy nem tehette eg yszemélyben. A parlament, a TASZ, a Védegylet , a sajtó!!nem ezzel volt elfoglalva, hanem a fideSS tematikát követve a "rendőri brutalitás" volt a vizsgálatok fő témája. Az ok , a kiváltó ok vizsgálata mindenki látókörén kivül került. És a rendőri túlkapások főbűnöse is Gyurcsány lett. Nézzétek már meg az akkori erőviszonyokat és próbáljatok tárgyilagosak lenni. A puccsról meg egy csak egy mondat: az szdsz bizalmatllansági inditványt készült benyujtani a miniszterelnök ellen(Medgyessy), ezt megelőzendő a miniszterelnök lemondott. Az mszp központ és választmány Kiss Pétert akarta miniszterelnöknek, de a megyei elnökök közbe léptek- igy lett a neve nincs Gyurcsány a jelölt.Tényleg ennyire bonyolult a dolog, hogy ki lehet hagyni a két pártot a "buliból"- bár lehet,hogy igazatok van, hiszen maga az érintett sem mondott ezzel kapcsolatban semmit , mostanáig. Most mondta:amikor bejelentette, hogy nem kiván semmiféle kormányzati és egyéb szerepet vállalni. ő stabil hátteret akar biztositani a koaliciós kormánynak(, ami neki nem volt meg), mert tudja, hogy ennek hiánya mit jelent.
Na verjétek el még jobban a port Gyurcsányon a két bűnös párt miatt is.
tudode
@Eriksson: .
Nem kell semmit "leszögezni"! Nem tartottam gyertyát egyik KISZ-esnek sem!
.
Nem faforgács van a fejében, meggyőző volt úgy Gyurcsány Ferenc, mint Bajnai Gordon a Corvinuson
.
www.youtube.com/results?search_query=Gyircs%C3%A1ny+Ferenc+a+Corviunuson
-----------------------------
.
Bajnai Gordon a Corvinuson
.
www.youtube.com/results?search_query=bajnai+gordon+a+corvinuson+2016
---------------------------------------------
.
Bajnai Gordon válságkezelő miniszterelnök a székfoglalóján bejelentette mit fog tenni, aztán elvégezte szakértő kormányával a vállalt feladatot, és átadta annak a kormányrudat, aki össze, vissza hamuKÁZIK!
.
Tárgyilagosabban nem megy!
Eriksson
@tudode: Helyes gyerekek voltak, szó se róla. :)))
Béla333
@kereső: 14.33
" @Béla333 hiányolja immár sokadszorra, hogy Gyurcsány nem lépett fel az államcsiny kisérletezők ellen. És nem érti , hogy nem tehette eg yszemélyben. "

Te nem érted: egy miniszterelnök nem egy személy, hanem a kormány felelős vezetője. Irányítása alá tartozik a Belügyminisztérium, a titkosszolgálat, stb, stb.
Nem Gyurcsánynak kellett kinyomozni egyszemélyben, hogy ki volt 2006-ban a felbújtó, ki irányította a puccsot, hanem az általa felügyelt minisztériumoknak.
Nem olyan komplikált ez, hogy te sokadik nekifutásra se értsd meg. Ha nem akarod megérteni, az már más dolog...
kereső
@Béla333: Értelek én Béla, és sok mindenben igazad is van. Mi van akkor, ha akarta- de a pártok másként döntöttek? Ha jól rémlik szdsz-es volt a belügyminiszter, aki aztán inkább le is mondott. Ja és olvastam egy érdekes dolgot. Annak kapcsán -amit ajánlottál elolvasásra(az vérlázitó, de erről majd még többet), hogy a belügyben mind megmaradtak az orbáni közszolgák, és az orbán által kinevezett köztisztviselők- a szocik jóvoltából.(Ezt is Rádi Antónia irta meg).
durbincs
@sgl: @tudode: @kereső: @Béla333: @Horizont: ha így fojtatják az idiótaságaikat és nem szedik rendesen a piruláikat ? még kapnak maguk is ?
1bányás-strogot ,a Swarc-Klinikan ? amiből Ferink nagy pofával ? bár csámpás szájjal ? de épp most jövögetne ki belőle ?
Béla333
@kereső: 17.09
"Mi van akkor, ha akarta- de a pártok másként döntöttek? "
Most nem szeretném ragozni, de senkinek nem kötelező eltűrni olyat, amit nem akar. Persze jó dolog a magas tisztség, de akkor ha az elvei ellen van valami, akkor le is lehet mondani, nyilvánosságra is lehet hozni, hogy miért és mit nem tud elfogadni. Ha ezt nem teszi, akkor ezzel ő is a rendszer része lesz, így utólag már ne is sóhajtozzon, hogy ő akarta, de a többiek nem engedték...
Mindenki lebecsüli a nyilvánosság erejét, de egy nemzetközi sajtótájékoztató keretében bejelentett, bizonyítékokkal alátámasztott államcsínyt nem lehet a bejelentés után elmaszatolni!
Tehát ahogy szokták mondani: csinálni kell vagy nem csinálni. De nem sóhajtozni, vakarózni, másra mutogatni!
kereső
@Béla333: Nem mondtam, hogy igy volt- de lehetett igy is. Egyébként meg osztom a nézetedet. Én ma is ezt hiányolom, pontosan tőle,. a kiállást- nem a parlamentben- mert az már a kutyát ne érdekli. Hanem nagy közönség- nemzetközi sajtótájéoztatón elmondani minden nap a vádbeszédet.
ómió
@kereső: Ez lenne a hazugság, kereső efftárs? Az Athina Híradó szerint, vagy efftársilag? Netán átaludtad a történteket, vagy csak azután születtél? Fő, hogy - "belevaló efftársként" - lehazudni a nyilvánvalót már képes vagy! Esetleg csak a múltnak e szeletkéjét már "végképp eltörölted"? Amúgy, a hazudozáson kívül miben "jeleskedsz" még?
advocat
Ferencem! Erről jobb ha nem szólsz semmit. Mert a kormányodban volt néhány. Szóval a PR munka még kívánnivalót hagy maga után. Persze tanulni és mondani lehet.
kereső
@ómió: És most meg mi a francot akartál amúgy mondani. Mert ennek se füle, se farka.Én éppen Gyurcsányról beszélgettem itten néhányakkal, és akkor közbe hanblatyolsz??, Érted egyáltalán hogy miről beszéltünk??nem hinném.
ómió
@kereső: Te, ha válaszolsz valakinek, arra szoktál, amit egy harmadik féllel konzultálsz? Mert én nem! Netán már azt se tudod, kinek mit írtál? Akkor hagyjuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. October 28., 06:34
A járvány miatt nem tudják eladni Gesztesi Károly házát
Szórakozás - 2020. October 27., 20:16
Eljegyezték Gwen Stefanit
Szórakozás - 2020. October 27., 17:19
Igazi Bob Dylan relikviák kerültek elő