A XIII. kerület vezetése meggondolta magát.

Szívmelengető: Összefogtak az emberek, és megakadályozták, hogy az önkormányzat kilakoltassa a 70 éves nénit és unokáját

Számos civil szervezet, köztük az A Város Mindenkié mozgalom, illetve a Táncsics Radikális Balpárt is részt vett az élőláncban, amellyel azt próbálták megakadályozni, hogy az önkormányzat kilakoltassa a 70 éves Máriát és unokáját.

Az akció végül sikerrel zárult, Tóth József polgármester úgy döntött, nem fog sor kerülni a kilakoltatásra.

Az akció szervezői Facebookon tudatták a jó hírt:

Kép: AVM

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
@Aki Én: És szerinted honnan ered a korrupció? Onnan, hogy Magyarországon az államtól való lopás el van nézve. Nem csak fent, hanem lent is. Nézd meg Bokros Lajos 2010-es kampánybeszédeit.
Itt a bliccelő, az adócsaló, az ügyeskedő, stb a népi hős.
Ezek az "okosságok" minden évben sok ezer milliárdot visznek el. Ezekkel vesd össze Mészáros egész vagyonát, és kijön, hogy aprópénz. Nem mondom, hogy nem számít, hanem azt, hogy kettőnk közül te nem látod azt a bizonyos erdőt.
A kis tolvajt felmented, mert szerinted nem számít az a "kis köztartozás". De hány ilyen van még?
És engem jobban zavar, mert míg Mészárost senki nem menti fel, addig az emberek nagy része elnézi a bliccelőnek, a nem fizetőnek, az ügyeskedőnek a LOPÁSÁT.
Namely
@Aki Én: Ha gazdaságról van szó, akkor itthon csak portfolio.hu-t fogadok el forrásként. A többi vagy fideszes, vagy "ellenzéki" mesekönyv.
A 444 pedig a kurucinfo szintjén van, csak a másik oldalról.
lusta
@Nessy: Már korábban is írtam. Ebben az esetben az önkormányzat még csak, csak hajlandó lett volna engedni, de a lakók szerettek volna leginkább megszabadulni tőlük. Az egy másik történet, hogy az önkormányzat véleménye sem egy tiltakozó csoporttól változott meg, hanem valószínűleg egy háttéralku is állhat a kilakoltatást megszüntető eljárás mellett.
Málna
@vacsi: Húsz éves a néni unokája. Akár dolgozhatna is. Már többször kaptak pénzbeli segítséget az önkormányzattól, de nem változott semmi. És az egyébként igen jó karban lévő néni háborog, hogy tönkre akarják tenni az életét.
Aki Én
@Namely: ...na, rápihentem.
,,Ezekkel vesd össze Mészáros egész vagyonát,"
,,A kis tolvajt felmented, mert szerinted nem számít az a "kis köztartozás"
,, míg Mészárost senki nem menti fel, addig az emberek nagy része elnézi a bliccelőnek"
Először is nem lehet egy napon említeni a bliccelőt meg a Mészáros féléket. Bontsd le személyekre, mert akkor látszik a különbség. Ne tegyél több millió embert egy mellé, hogy úgy tűnjön, mintha okosat mondtál volna, rossz irány. Tegyünk tíz Mészárost tíz bliccelő mellé. Elméleted szerint egyik nem lophat 300,-ot, míg a milliárdosnak felmentést keresel.
300,- VS 500 000 000 000,-
Veled ellentétben én nem mentek fel senkit. Nincs rendben, nem is mondtam, hogy rendben van a köztartozás. Ami egyébként nem is az, mert kifizetik. Azt kérdezem, miért gond, ha valakin segítenek? Hogy kin és miért, az kizárólag a segítőre tartozik.
Senki nem nézi el a bliccelést. Annyit kérdeznek az emberek, hogy miért csak a bliccelőket veszik elő?
Ráadásul a bliccelők túlnyomó többségén behajtják kamatostól, tehát végképp nem párhuzamba állítható Mészárossal.
Szóval tartom, full elmebaj...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.