Összeírják az összes hadrafogható orvost és ápolót, még azokat is, akik nem állami intézményben dolgoznak.

Müller Cecília országos tiszti főorvos a magánkórházaknak és szolgáltatóknak is levelet küldött, arra kérve őket, írják össze azokat az orvosokat és ápolókat, akik szükség esetén kirendelhetők a koronavírusos betegek kezelésére kijelölt intézményekbe – értesült a 24.hu.

A járványügyi hatóság arra kíváncsi, hány egészségügyi dolgozó vethető be koronavírusos beetegek kezelésére, akiket aztán kirendelhetnek a kijelölt kórházakba.

Összeírták az összes orvost az országban

A szakemberek ugyanis a fertőzéses adatokból arra számítanak, hogy emelkedik majd a kórházi ellátást igénylő betegek száma.

„A Covid-19 betegek ellátásának biztosítása érdekében a fertőzött betegek ellátására kijelölt egészségügyi szolgáltatók Covid-19 ellátási kapacitásait bővíteni szükséges, ide értve a betegek ellátásához szükséges humánerőforrást is, amit az érintett intézmények saját hatáskőrben már nem tudnak megoldani” – olvasható a szeptember 21-i keltezésű levélben.

Cikk- és címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

(24.hu)

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez a káosz, ami most itt van, elrettentő példa lesz egykor a járványügyi tankönyvekbe! Milyen az, amikor hozzá nem értő politikusok akarnak szakmai problémát megoldani, a szakemberek javaslatainak figyelembevétele nélkül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Nessy: tegnap 20:32 Butaság, amit írsz. Orbán világosan elmondta, hogy ő azt teszi, amit az operatív törzs és az országos tisztifőorvos javasol neki.
Egy járvány pedig nem csak és kizárólag egészségügyi kérdés.
Nessy
@Málna: De a beteg ellátás az! Ahhoz meg kevés a propaganda.
Nessy
@justhpeter: Ha garantálják, hogy nem kell többet felébredni, vállalható részemről.
surdilloFUJT
@Málna: Fordítva vagy bekötve,orbánisztánban CSAK és KIZÁRÓLAGOSAN az kommunikálható és végezhető amire az egyisten orbán utasítást ad!!!Ez vonatkozik a COVID tevékenységére is,mivel focimeccsen altatva van a szórakozóhelyeken meg 23.00-órától aktivvá válik!!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
ittott
BEOSZTOTT HANGJÁN. főnök ha lejelentesz, akkor máris megyek máshová. ércsük?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.