A magyar gazdaság fehéredett a legerőteljesebben a közép-európai régióban – mondta a kormányközeli Nézőpont Intézet igazgatója csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Mráz Ágoston Sámuel elmondta, felmérésükből kiderült, hogy a megkérdezettek 30 százaléka is úgy érzi, csökkent a szürkegazdaság mérete, és 34 százalékuk arról számolt be, hogy mérséklődött az adóelkerülés is.

Hozzátette, a vizsgált 12 közép-európai ország között Magyarország a legjobbak között van az adóelkerülés csökkenése esetében, a szürkegazdaság mérete alapján pedig csúcstartó. Ugyanakkor a "zsebbe való fizetés" mértéke is itt csökkent a leginkább.

Ezt ráadásul nemcsak a kormánnyal szimpatizálók ismerik el, hanem azok is, akik "ellenzéki érzelműek". "Tehát a gazdaság fehéredését mindenki érzi, online pénztárgéppel mindenki találkozott, az egyszerűsített adóbevallásokkal is mindenki találkozott, s aki híreket olvas az tudja, hogy a magyar állam pénzügyei is sokkal jobb állapotban vannak, mint 10 éve voltak" – fogalmazott Mráz Ágoston Sámuel.

(MTI)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez az egyik legnagyobb hazugságotok, pedig van bőven!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
De az efftársak ezt bármikor készek lehazudni!
Málna
@Nessy: A közép-európai régióban.
Nessy
@Málna: Korrupció témában ha jól emlékszem csak Bulgária van mögöttünk. Ha tévedtem, grácia árva fejemnek! Igaz, ma hivatalosan vannak két, háromszoros végösszeggel befejezve egyes beruházások, bár már ab start magasabb áron indul, mint esetleg másik pályázó ajánlata! Igaz, ma már a Nokiás doboz csak régi szép emlék!
Eladott Ország
@Nessy: tegnap, 14:20 ◘ A VISEGRÁDI ORSZÁGOK KÖZÜL 2012 ÓTA EGYEDÜL MAGYARORSZÁG KORRUPCIÓI ELLENI TELJESÍTMÉNYÉNEK A MEGÍTÉLÉSE ROMLOTT, MIKÖZBEN A TÖBBI VISEGRÁDI ORSZÁG JAVULÓ VAGY STAGNÁLÓ ÉRTÉKEKET ÉRT EL.
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3126/31265/312657/31265743_e4eee22ab345911b93c0a8e4647f7f5d_wm.png
Nessy
@Eladott Ország: Elnézve a nyilatkozól névsorát, nem tudod, hogy sírjál, vagy röhögj! Tragédia, nézd komédiának és szórakoztatni fog legott! Ha nem is szórakoztat, de legalább nem veszed komolyan!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. October 28., 06:34
A járvány miatt nem tudják eladni Gesztesi Károly házát
Szórakozás - 2020. October 27., 20:16
Eljegyezték Gwen Stefanit
Szórakozás - 2020. October 27., 17:19
Igazi Bob Dylan relikviák kerültek elő