A Párbeszéd politikusa hozzáteszi, szerdán megkereste a kiskunhalasi járványkórház igazgatóját, aki elmondta: fűtés van, és a betegellátásnak sincs akadálya sem most, sem télen. A sajtóban megjelent téliesítés azt jelenti, hogy a kórház tetején levő légtechnikai (fűtés-hűtés) csöveket kell majd megvédeni az esetleges nagy mennyiségű hótól, illetve az extrém fagytól. Majd Szabó arról ír, hogy a valódi probléma azonban ennél sokkal súlyosabb. Kiderült ugyanis, hogy azért nincsenek covidos betegek a legmodernebb orvostechnikai felszereléssel rendelkező, erre kijelölt járványkórházban, mert nincs elég ápoló és orvos, akit eddig át lehetett volna oda vezényelni. A Párbeszéd politikusa hozzáteszi, szerdán megkereste a kiskunhalasi járványkórház igazgatóját, aki elmondta: fűtés van, és a betegellátásnak sincs akadálya sem most, sem télen. A sajtóban megjelent téliesítés azt jelenti, hogy a kórház tetején levő légtechnikai (fűtés-hűtés) csöveket kell majd megvédeni az esetleges...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Amikor felröppent a hír, hogy a mobil kórházban a téliesítés azt jelenti, mint amikor a kerti vízcsapokat kell téliesíteni, nehogy már befagyjanak a csövek!
.
Aki ért a gépészethez az talán rendelkezik olyan képzelőerővel, hogy milyen módon működik egy fűtésrendszer, amelyet meg kell óvni a hótól, a fagytól nem!
lampa laz
Ezt ki sem építették és most a kirakat kórház úgy járt mint Bözsi néni vezetékes víz nélküli hidromasszázs zuhanykabinja a konyha falának támasztva, a Helló röfi c. kabaréban.

"A múlt héten a Halasinfo.hu arról számolt be, hogy a város tízmillió forintból átépítteti a kiskunhalasi börtön területéről érkező szennyvíz elvezetését szolgáló vezetékeket, cserélik a szivattyúkat és a teljes vezérlést. Elkerülhetetlenné vált a korszerűsítés azért, hogy a területen lévő két intézményben, a börtönben és a mobil járványkórházban keletkező szennyvizet biztonsággal el tudják vezetni - írta a lap."
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.